Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9396 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2017 - 17:31

Vali Karahan, Aksu Festivaline Katılan Konukları Kabul Etti

Büyüt
Küçült
Vali Karahan, Aksu Festivaline Katılan Konukları Kabul
Vali Karahan, 40. Uluslararası Aksu Festivaline Katılan Konukları Kabul Etti

20-23 Mayıs tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Uluslararası Giresun Aksu Festivaline katılan yabancı ve yerli grup temsilcileri Sayın Valimiz Hasan Karahan tarafından kabul edildi.

Festival için ilimize yurtdışından gelen Azerbaycan, Gürcistan, Kosova kafilesinin temsilcileriyle, yurtiçinden Polatlı ve Tekirdağ’dan gelen grup temsilcileri 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 09.30 da Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

Kafile temsilcileri aralarında Giresun’a ilk defa gelenlerinde bulunduğunu ifade ederek, sıcak ve dostça karşılandıkları ilimizden güzel hatıralarla ayrılacaklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, bu yıl 40’ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Aksu Festivaline katılımlarından dolayı yerli ve yabancı konuklara teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da festivallere de katılımlarını beklediklerini söyledi.

Ziyaret sonunda festivale katılan  yerli ve yabancı konukların grup temsilcileri, Vali Karahan’a yöresel hediyeler takdim ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir