Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10277 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Mart 2017 - 16:37

Vali Karahan Şehit Aileleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
Vali Karahan Şehit Aileleriyle Yemekte Bir Araya
Sayın Valimiz Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.

  Sayın Valimiz Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.     Bugün saat 12.00’da Ayvasıl Liman’da düzenlenen yemekte Sayın Valimiz Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit ailelerinin yanlarına oturarak yemek boyunca onlarla sohbet ettiler.   Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Karahan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Çanakkale Zaferi'nin 102 yıldönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle devletimize icabet ederek bu soğuk ve yağışlı gün de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederek sözlerime başlıyorum. Hoşgeldiniz. Biz millet olarak ölülerimizle birlikte yaşıyoruz.  Nüfusumuz 80 milyon ama gerçek manada manevi nüfusumuz çok daha fazladır. Biz inanıyoruz ki insan eşrefi mahlukattır. Cenabı Allah’ın sureti üzerine yaratılmıştır. Dolayısıyla bedeni ölse bile ruhen ölmez. İnsanlar onun için de biz hem şehitlerimizi hem gazilerimizi hem de yaşayanlarımızı bizi izliyorcasına yaşıyoruz.  Çanakkale Zaferi Türk milletinin en umutsuz anında bile neler yapabileceğini bütün yedi Cihan'a göstermesi anlamında çok önemli bir zafer. Gördük ki 15 Temmuz da bu millet o ruhunu asla kaybetmemiş. 15 Temmuz'da da kendi içinden çıkan fakat yanlış yollara tevessül eden hainlerin darbe girişiminde yine bu millet akamete uğrattı göğsünü siper etti ve bu hayasızca akın durdurdu. İnşallah  kıyamete kadar da milletimiz kendisine kast edenlere fırsat vermeyecek. Bu ruhun ölmediğini biz Çanakkale'de, Malazgirt'te de 15 Temmuz’da da gördük. Demek ki birtakım kötü ya da yanlış eleştirilere rağmen milletimizin damarlarındaki asıl kan  akıyor. İnşallah bizim milletimizin arzusu emperyalizm değil sömürgecilik değil.   İnsanların malında,  mülkünde  gözümüz yok. Biz adaletin, hakkın, hukukun dünyada hakimi olmasını istiyoruz. Biliyoruz ki insanın yaşaması esastır insanın şerefi, izzeti esastır. Bunu bunu sağlayacak hangi milletse biz onunla beraberiz. Hak için, hukuk için Nizam-ı Alem için dimdik ayaktayız, yıkılmayacağız İnşallah.  Sizlerin de  bu samimiyeti,  içtenliği gösteriyor ki şehitlerimiz gazilerimiz bu vatan için boşuna ölmediler. Onlar  şehadete erdiler Biz de bu hazırız. Hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.” dedi.   Yemeğe, Vali Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya Belediye Başkan Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, ilgili dernek yetkilileri, şehit aileleri, gaziler siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir