Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5408 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2011 - 18:52

Vali Şahin ''Görevinizi Layıkıyla Yapın''

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Görevinizi Layıkıyla
Eğitim Denetmenleri toplantısında bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, eğitim denetmenliğini saygın bir meslek olduğunu belirterek denetmenlerden görevlerini layıkıyla yapmalarını istedi.

  Eğitim denetmenleri sene başı toplantısı bugün Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda 2011-2012 yılında yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.               Toplantı başlangıcında; bu yıl rotasyonla çok sayıda denetmenin görev yerlerinin değişmesi nedeniyle ilimizde yeni görevlerine başlayan denetmenler İl Milli Eğitim İdarecileriyle tanıştı.               Toplantıda Vali Şahin eğitim denetmenlerine önemli mesajlar verdi. Vali Şahin denetmenliğin saygın bir meslek olduğunu vurgu yaparak bu saygınlığın zedelenmemesi için denetmenlerin meslek hayatında sürekli kendilerini yenilemelerini ve özel yaşamlarına da dikkat etmelerini istedi.               Denetmenliğin milli eğitimin önemli birimlerinden biri olduğunu kaydeden Vali Şahin, “Teftiş demek etrafa korku vermek, korku yaymak değildir. Korku ile bir yere varılmaz ve sonuç ta alamazsınız.    Denetim yaptığınız okullarda idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere güler yüzle iyi davranıp rehberlik etmek daha verimli olur.        Denetimlerinizde müsamaha göstermeyin ve doğruluktan ayrılmayın” dedi.               Denetimlere sürekli kendilerini yenilemeleri tavsiyesinde de bulunan Vali Şahin, “Milli Eğitim Teşkilatı çok büyük olup, mevzuatı da geniştir. Sürekli gelişen mevzuatımızı iyi takip edin. Ayrıca mesleğinizle ilgili Yargıtay ve Danıştay kararlarını da öğrenin. Öğrenin ki mesleğinizi en iyi şekilde icra edebilesiniz” şeklinde sözlerini tamamlayarak denetmenlere başarılar diledi.               İl Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu da bu hafta 3. kez toplantılarına katılan Vali Şahin’e teşkilatı adına teşekkür etti ve daha başarılı olunması için yoğun çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.               Eğitim Denetmenleri Başkanı Salih Teker de geçmişte de başkanlık tecrübesi olduğunu belirterek birlik beraberlik içersinde özveriyle çalışacaklarını söyledi.               Toplantıda eğitim denetmenlerinin yanı sıra bir süre İl Milli Eğitim yöneticileri de katıldı.                   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir