Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11594 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2017 - 16:06

Vali Sarıfakıoğulları, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Vali Sarıfakıoğulları, Kurumlardan Brifing Almaya Devam

Kurum ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Ziyaret ettiği kurum amirlerinden çalışmaları hakkında brifing aldı.

  Vali Sarıfakıoğulları, 10 Temmuz Pazartesi günü Valilik Binası içerisinde bulunan iki kurumu daha ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret sırasında kurumların içerisinde yer alan birimleri de gezerek; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Halil Topatan’dan kurumlarının çalışmaları, devam eden yatırım ve projelerle hakkında brifing aldı.   Ziyaretler sırasında; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Recep Uzal ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Vekili Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri de hazır bulundu.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir