Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33146 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Temmuz 2019 - 14:25

E TİCARET ALTYAPI SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR?

Büyüt
Küçült
E TİCARET ALTYAPI SEÇİMİ NASIL

E ticaret hayatına atılma kararını aldıysanız artık sizin de bir online mağazanız olacak demektir. Bu online mağazaya sahip olmanız demek e ticaret  için güzel bir siteye sahip olmanız demektir.
Bir inşaatı hayal edin. Bu inşaat halindeki binanın uzun yıllar boyu ayakta kalabilmesi için çok sağlam bir temeli olması gerekir. İşte aynı durum sizin için de geçerli. E ticaret hayatında uzun yıllar var olabilmek için sitenizin altyapısının çok iyi seçilmiş olması gerekiyor.
Altyapı seçimi söz konusu olunca karşınıza iki alternatif çıkıyor. İlki bir ekip tarafından oluşturulmuş ücretsiz kaynak kodlarıdır. Eğer yazılım bilgesine sahipseniz bu kodları kullanarak e ticaret için kendi sitenizi oluşturabilirsiniz. Fakat değişen istekleri ve durumları göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Çünkü ileride yaşayabileceğiniz teknik problemlerde kendi kendinizin destekçisi olmanız gerekebilir. Yazılım bilginiz bu problemleri çözmeye yetecek düzeyde değilse bir uzmandan destek almanız gerekebilir. Böyle bir durumla karşılaşmanız size ekstra maliyet ve zaman kaybına yol açabilir.
İkinci seçenek ise size hazır sunulan altyapı paketleridir. https://www.omniticaret.com/ e ticaret siteniz için istekleriniz doğrultusunda size hazır kurulu bir altyapı sunar. Bu hazır kurulu altyapı sayesinde istediğiniz anda istediğiniz e ticaret sitesine sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu altyapı kolaylığı dışında e ticaret ile ilgili yaşadığınız herhangi bir problemde her an uzman ekipler tarafından destek alabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir