Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10906 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2017 - 20:44

Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Büyüt
Küçült
Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Aile Haftası nedeniyle ilimiz merkez orta okul ve liseler arasında yapılan slogan ve resim yarışmasında dereceye girenler öğrencileri altınla ödüllendirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Aile Haftası konulu slogan ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin resimlerini beğeniyle inceleyen Vali Karahan, öğrencileri yeteneklerinden dolayı kutladı.

Kültürümüzde ailenin toplum hayatımızın temelini oluşturduğunu belirten Vali Karahan, sosyal bir varlık olan insan için toplumsal hayat ne kadar önemli ise; bir toplum için de aile, kurumunun o kadar büyük bir hayati öneme sahi olduğunu söyledi. Güçlü bir devlet olabilmenin, güçlü bir aile yapısına sahip olmakla doğru orantılı olduğunu ifade eden Vali Karahan, tarihin ilk döneminden beri güçlü aile yapısına sahip olan milletimizin, birçok büyük devlet ve imparatorluk kurarak diğer milletlere örnek olduğunu söyledi. Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde ailenin önemini resimlerine ve sloganlarına başarıyla yansıtan öğrencileri altınla ödüllendiren Vali Karahan, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ödül törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ta hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir