Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21896 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2017 - 00:46

2. OSB’nin En Büyük Yatırımcılarından Ünitex Tekstil’den Ziyaret

Büyüt
Küçült
2. OSB’nin En Büyük Yatırımcılarından Ünitex Tekstil’den

Bulancak’ta bulunan 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin en büyük yatırımcılarından ÜNİTEX Tekstil A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Maşuk Pamuk ve şirketin üst düzey yöneticileri Özlem Altunışık, Senay Daşcı, Umut Mıhçı, ve Ayhan Hamza’dan oluşan bir heyet Belediye Başkanımız Recep Yakar’ı makamında ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundular.
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Maşuk Pamuk; “Merkezi İzmir’de bulunan şirketimiz, Türkiye’nin en büyük konfeksiyon ihracat firmalarındandır. İzmir’de 28 bin metrekare kapalı alanda 550 mühendis ve teknik elemanla ARGE ve tasarım çalışmalarını yürüten firmamızın, ülkenin birçok yerinde üretim tesisleri bulunmaktadır.


600 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLAYACAK


Karadeniz’de Tokat Niksar’dan sonra en büyük yatırımı Bulancak’ta gerçekleştiriyoruz. Tesisimiz üretime başladığında ilk etapta Bulancak’ta 600 kişilik bir istihdam sağlayacak. Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan ve dünyanın en ünlü markalarıyla stratejik ortaklığı bulunan firmamız ürettiği ürünlerini yine dünyanın birçok ülkesine ihraç etmektedir. Sizlerinde desteğiyle Bulancak’ta bu yatırımı gerçekleştirmek ve hayata geçirmek bizleri heyecanlandırmaktadır. Sizlerle bu heyecanımızı paylaşmak istedik” diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Recep Yakar, “Böyle bir firmanın ilçemizde böyle bir yatırım ve istihdam ortamı sağlaması asıl bizleri heyecanlandırmıştır. Teşekkür ediyor. Size ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir