Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9388 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2014 - 15:19

Altunköse ; Rutin değil ,Modern bir belediye için Melikoğlu

Büyüt
Küçült
Altunköse  Rutin değil ,Modern bir belediye için
Piraziz MHP İlçe teşkilatı üyesi ve Giresun’un önemli iş adamlarından Atılay ALTUNKÖSE gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Altunköse ; Rutin değil ,Modern bir belediye için Melikoğlu

Piraziz MHP İlçe teşkilatı üyesi ve Giresun’un önemli iş adamlarından Atılay ALTUNKÖSE gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

2014 yerel seçimlerinde halka hizmet vermek ve İlçemizi kalkındırmak için İnancımız tam, seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız" diyen Altunköse Piraziz’de AK belediyecik anlayışı ile yan gelip oturanlara son vereceğiz. Piraziz’de vatandaşlarımızın hedefleri ve hayallerini gerçekleştirmek amaçlı yola çıktık.Adayımız Uğur MELİKOĞLUNA desteğimiz tamdır.Amacımız rutin belediyecilik değil Piraziz’i modern bir ilçe haline getirmektir dedi. Altunköse konuşmasına şöyle devam etti ;ilçemizi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için , fikirler üretelim, hayata geçirelim.Sayın Uğur MELİKOĞLu’nun açıklamış olduğu projeleri eleştirmek yerine destekleyelim.Seneler geçiyor insanlar değişiyor ilçemiz değişmiyor. Gelişen dünyanın tüm avantaj ve olanaklarını, Piraziz’imize kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim. ‘'Tarihin övdüğü tüm başarıların ardında uyum içinde çalışan cesur hayal ortakları vardır ‘'.Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için yetkin ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla, dürüst ve tertemiz şahsiyetimizle Milliyetçi Hareket’i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Üç Hilali yükselteceğiz, Milliyetçi Hareket’i hep birlikte zirveye çıkaracağız.

ALTUNKÖSE GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU !

İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Evlerden çıkan kutu kutu paralar için 'hayır yapacaktık' diyorsunuz. Hani? Bugüne kadar bir hayır göremedik. Üstelik ayakkabı kutusu ile hayır yapıldığını hiç görmedik. esnafımızın alın teri, memurumuzun nafakası, emeklimizin rızkı, öksüzlerin, garibanların, düşkünlerin cep harçlığı ayakkabı kutularından çıkmıştır.Takkeniz düştü, yolsuzluk mahzeninin kapıları açıldı. Türk polisine laf atıyorsun. Türk polisimizi yalnız bırakmadık, bırakmayız da. Olayları örtbas etmek isterkenpolisimize bulaşma. Bu vatan için hizmet eden, canını ortaya koyan insanlara iftira etme" ifadesini kullandı. İstanbul Milletvekilimiz Sayın Engin Alan’ın mahkumiyet kararına kadar hiç sesi çıkmayanlar, birden bire devreye girmişler, tutuklu milletvekili sorununu gündeme almışlardır.Anayasa Mahkemesine yapılan başvurular cevap bulmuş, sonuç itibariyle önüne gelen cezaevinden çıkmıştır. Şu işe bakınız ki, terörle mücadelede eşsiz kahramanlıklar sergileyen Engin Alan içerdedir, fakat KCK’dan tutuklanan PKK’lılar özgürlüğüne kavuşmuştur. Bu çifte standartlı uygulama vicdanları kanatmıştır. Ne olursa olsun, bu yanlışın ve bu art niyetin tarafları yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Ayrıca Sayın Alan’ın PKK’lılarla bir ve aynı kategoride değerlendirilmesi, pazarlıklara konu edilmeye çalışılması bizim için üzüntü vericidir. Türkiye bu hatadan mutlaka dönecektir. Teröristle kahramanı aynı kefeye koyma densizliği milletimiz gereken cevabı verecektir. Anayasa Mahkemesine yapılan başvurular cevap bulmuş, sonuç itibariyle önüne gelen cezaevinden çıkmıştır. Şu işe bakınız ki, terörle mücadelede eşsiz kahramanlıklar sergileyen Engin Alan içerdedir, fakat KCK’dan tutuklanan PKK’lılar özgürlüğüne kavuşmuştur. Bu çifte standartlı uygulama vicdanları kanatmıştır. Ne olursa olsun, bu yanlışın ve bu art niyetin tarafları yaptıklarının bedelini ödeyecektir.Türkiye bu hatadan mutlaka dönecektir. Teröristle kahramanı aynı kefeye koyma densizliği milletimizde karşılık bulmayacaktır. İstanbul Milletvekilimiz Engin Alan ömrünü ülkemizin birliği bütünlüğü için çalışarak geçirmiş Türk ordusunun şerefli bir komutanıdır. PKK'yla mücadele eden Engin Alan hapiste tutulurken PKK'ya yardım ve yataklık edenlerin salıverilmesini Türk Milletinin vicdanı kabuletmez! İstanbul Mv Engin Alan'dan adeta PKK ile mücadelesinin intikamının alınması için hapiste tutulmaya devam edilmesini Ülkücüler kabul etmez


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir