Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3841 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2022 - 23:50

MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK, SELDEN ETKİLENEN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK, SELDEN ETKİLENEN KÖYLERİ ZİYARET

 

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden etkilen; Dereli İlçesindeki Aksu vadisinde bulunan köyleri ziyaret etti. Selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulunan Milletvekili Öztürk, “daha önce yaşanan afetlerde nasıl vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermişsek yine vatandaşımızın yanındayız ve zararları telafi etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Dereli İlçesi Aksu Vadisinde yer alan Alancık, Pınarlar, İkisu/Tamdere, Kızıltaş ve Uzundere köyleri ziyaret ederek tahrip olan yol ve tarım arazileri gibi alanlarda incelemelerde bulunan Milletvekili Öztürk, İl Özel İdare yetkilileri, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Muhtarlar ve vatandaşlarla görüşerek, yaşanan tahribat hakkında bilgi aldı.

Yaptığı incelemeler sonrasında AFAD, DSİ ve Karayolları yetkilileri ile görüşen Milletvekili Sabri Öztürk, tahribatın tamiratı ve bölgedeki vatandaşların eksiklerinin tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması talebini yetkililere aktardı.

DAHA ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HIZLI BİR ŞEKİLDE TAHRİBATI GİDERECEĞİZ

Konunun Bakanlık düzeyinde de takipçisi olacağını belirten Öztürk, “Aksu vadisinde yer alan bazı bölgelerde yaşanan sel afeti sonrasında devlet yetkililerimiz ilk andan itibaren hızlı bir şekilde alınması gereken önlemleri almış ve hasar tespit çalışmaları yapılarak AFAD Başkanlığına iletilmişti. Yapmış olduğumuz inceleme ziyaretlerinde gözden kaçan bir husus olmaması ve vatandaşlarımızın taleplerini eksiksiz almak için İl Özel İdare yetkililerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimiz eşliğinde selden zarar gören köylerimizi ve bölgeleri ziyaret ettik. Yaşanan tahribat oldukça büyük, birçok bölgede tarım arazilerimiz ve yollarımız zarar görmüş durumda. Dereli ilçemizde yer alan Aksu vadisindeki Alancık, Pınarlar, İkisu/Tamdere, Kızıltaş ve Uzundere köylerimizde bazı bölgeler selden etkilenmiş durumda. Daha önce çok daha büyük afetler yaşanan bölgemizde Devletimiz büyüklüğünü göstermiş ve çok daha güzel bir Dereli’yi inşa etmiştik.  Yine bu hasarlarımızın da hızlı bir şekilde giderileceğini, hem AFAD ve ilgili bakanlıklar düzeyinde hem de ilimizdeki ilgili kurumlarımızla konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

KUZALAN MİLLİ PARKINDA İNCELEME

Selden etkilenen Kuzalan Milli Parkında da incelemelerde bulunan Milletvekili Sabri Öztürk “Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürümüz ve heyetimiz ile Milli Parkımızı da yerinde inceledik. Gözbebeğimiz olan Milli Parkımızın onarımı için arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu an ziyaretçilerimiz için aşağı otopark haricinde engel bir durum yoktur. O kısmı da hızlıca tamamlayıp vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir