Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13262 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Mart 2018 - 13:27

BAŞKAN YAKAR HASTALARI ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN YAKAR HASTALARI ZİYARET
BAŞKAN YAKAR HASTALARI ZİYARET ETTİ

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yoğun Belediye işlerinin yanı sıra sosyal sorumluluklarından da vazgeçmiyor. Ev ve bebek ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ile sürekli halkının yanında olmaya özen gösteren Başkan Yakar, elinden geldiğince her davete de icap etmeye gayret gösteriyor. Başkanın ziyaretlerinden son derece memnuniyet duyan Bulancaklılar ise Belediye Başkanlarını her zaman yanlarında görmekten mutlu oluyorlar.

Son olarak Cuma günü (02.03.2018) beraberinde; AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ve yönetim Kurulu üyeleri, İl genel Meclisi üyesi Ahmet Cemal Karadeniz ile birlikte Bulancak Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Yakar, yatmakta olan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” temennisinde bulunan Başkan Yakar’ın ziyaretinden memnun olan hastalar ise teşekkür ederek, mutluluklarını paylaştılar.

Ziyarette tüm hastalara Bulancak Belediyesi hediye paketi takdim edildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir