Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12636 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2018 - 18:12

Başkan Yakar Taşeron Personelle Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar Taşeron Personelle Bir Araya

 

 

Belediye Başkanımız Recep Yakar, belediyemizde taşeron olarak çalışan personellerin kadroya geçiş başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 30 Ocak akşamı mesai çıkışı Otogar Düğün Salonunda bir toplantı düzenledi.

 

BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Toplantıda konuşan Başkan Yakar, “AK Parti Hükumetimizin Taşeron işçilerle ilgili 696 sayılı KHK ile yapılan çalışmadan yararlanan kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta hükumetimiz olmak üzere belediye olarak da her zaman çalışan personellerimizin yanındayız. Ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi hem hükumetlerimiz döneminde hem de bizim dönemimizde taşeron olarak çalışan tüm kardeşlerimize ayrımsız maddi ve manevi destekler sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz. Buradan görüyorum ki gerçekten biz büyük bir aileyiz. Bu vesile ile cefakar ve özverili çalışmaları ile Yeni Bulancak'ın kurulması aşamasında çalışan tüm personelime selamlarımı sunuyor, kadrolarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem ve Orhan Güngör ile birim müdürleri de katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir