Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9638 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   17 Mart 2022 - 13:13

ASELSAN’IN BAHAR KONSERİ ARDINDAN.

Büyüt
Küçült
ASELSAN’IN BAHAR KONSERİ

 

ASELSAN’IN BAHAR KONSERÄ° ARDINDAN../ Müzeyyen KESKÄ°N

Aldığım bir davet üzerine bir konser vardı. Baktım ki, bir Amasyalının sesiydi davet, çok sevindim. KardeÅŸim Cananla ve Arpadereli Ahmet ŞİMÅžEK beyefendi hemÅŸehrimle deÄŸerli sanatçımızı Ünal KAVAK’ı dinlemek bize onur verecekti. Hiç düÅŸünmeden hemen kabul gittik.

ASELSAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ‘’ BAHAR KONSERÄ°’’ Åžef Vedat Kaptan YURDAKUL, Sunucu Yasemin PAMUKÇU 31 koristin katıldığı muhteÅŸem konserde. Sunucu hanımın da güzel sunumları dikkat çekiyordu. TRT kökenli orkestra sanatçıları gerçekten de muhteÅŸem seslerle, uyum ve aheng içinde Koro ÅŸefiyle muhteÅŸem ötesi konser. Tebrikler teÅŸekkürler.

Yıllardır gitmediÄŸimiz konserleri canlı canlı izlemek, ruhumuzu okÅŸayan ÅŸarkılar bizleri geçmiÅŸ filimleri izliyormuÅŸ gibi aldı götürdü. Ruhumuzda ışık hızıyla açılımlar oldu. Ä°ki yıldır ‘’çovit 19’’ pandemi dolayısıyla. Hasret kaldığımız güzelliklere tekrar kavuÅŸuruz inÅŸallah.

Kulaklarımızın pası da silindi. Zaman zaman video zaman zaman güzel görüntüleri yakalamaktı. Anı fotoÄŸrafları çekmekti. Bu güzel sesleriyle ruhumuza dolan o güzel billur seslerin adlarını da yad etmeden geçemeyeceÄŸim.

Koristler; Aysel KAHRAMAN, BaÅŸak YURDAGÜL, Berkan ÖZDEMÄ°R, BüÅŸra ÖZ, Duygu ÖZKAN,Eda AÄžLADIM, Faruk DEMÄ°ROK, Gökçe ELGÄ°N GÜLCÜ, Hatice ÅžARAÇ, Hasan MERCAN, Hüsnü Gürkan AYDEDE, ilhan BAÅžÇUHADAR, KaÄŸan Sezai DÄ°NÇER, Kadir BUÄž,  Kemal ARI, M. Orkun ÖZGÜN, Melek AKPINAR, Melih BABAGÄ°L, Müjgan VAROL BALKAN, Nagehan CEYLAN,  Nihan BABAGÄ°L, Nihan KÜÇÜKÇINAR, Nuran TUNALI, Özlem YAZGAN, Özerk OLCAYTU,  Selami TAÅžEL, Åžafak AKINCI, Tuna SERÇALI SEVEROÄžLU, Ünal KAVAK, Yunus GÜNDÜZ,  Zuhal ÖNAL..  Sesleriniz var olsun..

 

                                                                                                               Müzeyyen KESKÄ°N

                                                                                                              AMASYAÅžAT BAÅžKANI

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir