Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 44889 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2018 - 17:51

AK PARTİ BULANCAK’TA GÖRKEMLİ ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI

Büyüt
Küçült
AK PARTİ BULANCAK’TA GÖRKEMLİ ADAY ADAYI TANITIM

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi devam eden aday adaylığı sürecinde en fazla aday adayları da AK Parti’den çıkıyor. Mevcut belediye başkanları ve il-ilçe başkanları haricinde aday adaylığı başvurularının tamamlandığı AK Parti’de aday adayı tanıtım toplantılarıyla aday adayları kendilerini tanıtıyor.

Bulancak’ta, 16 Kasım Cuma akşamı yapılan AK Parti Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı ise görekemli bir katılımla gerçekleşti. AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, Bulancak ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında Bulancak, Aydındere ve Kovanlık aday adayları tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar.

Genel anlamda birlik ve beraberlik mesajları verilen konuşmalarda, her aday neden aday adayı olduğunu hedeflerini ve projelerini anlatma imkanı bulurlarken, sonuçta açıklanacak adayın etrafında kenetlenerek mutlak kazanım için destek vereceklerini ifade ettiler.

Mv. Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar ve İlçe Başkanı Necati Yıldırım ise yaptıkalrı konuşmalarda; aday adaylarının fazla olmasının AK Partiye duyulan güven ve teveccühün bir sonucu olduğunu ifade ederek, güçlü bir şekilde yerle seçimlerden başarıyla çıkacaklarının altını çizdiler. Aday adaylarına teşekkür ederek başarı dilediler.

Tanıtım toplantısında; Bulancak Belediye Başkan aday adayları Hamit Karaoğlanoğlu, Niyazi Karaibrahim, Muhammed Yılmaz, Kadir Başat Çolak, Bilal Yılmaz, Dursun Karahasan, Cengiz Karadeniz, Kovanlık Belediye Başkan Aday adayları Habil Gündoğdu, Ahmet Bulut, Feridun Aydoğdu,  Aydındere Belediye Başkan Aday Adayları İbrahim Arslan, Veysel Yıldırım,Metin Karahasan,Haydar Karakılıç yer aldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir