Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4264 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2012 - 22:26

Nadir Yapsalakoğlu Anısına, Futbol Okulları Turnuvası

Büyüt
Küçült
Nadir Yapsalakoğlu Anısına, Futbol Okulları
21- 24 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya Gençlik Ve Spor İl Müdürlerimizden Merhum Nadir YAPSAKALOĞLU anısına düzenlenen Park Antalya 2.Futbol Okulları Şenliğinin kapanış töreni hemşerimiz Uğur DUYAR'ın kurucusu olduğu ''Park Antalya Spor Tesisleri'''nde yapıldı.

NADİR YAPSAKALOĞLU ANISINA DÜZENLENEN FUTBOL OKULLARI TURNUVASI

   21- 24 Nisan 2012 tarihleri arasında  Antalya Gençlik Ve Spor İl Müdürlerimizden Merhum Nadir YAPSAKALOĞLU anısına düzenlenen Park Antalya 2.Futbol Okulları Şenliğinin kapanış töreni hemşerimiz Uğur DUYAR'ın kurucusu olduğu "Park Antalya Spor Tesisleri''nde yapıldı.
Antalyaspor, Beşiktaş, Galatasaray, Sporland, Antalya Futbol Akademi, Kadriye Antalyaspor, Antalya Gücü, Park Antalya spor okulları ve İstanbul'dan turnuvaya iştirak eden Hisar Futbol Okullarının katılımıyla tam bir şenlik havasında tamamlandı.

  4 Gün süren turnuvaya 830 sporcunun katılımı ile 96 müsabaka oynandı. Ailelerin ilgisi oldukça yoğundu.
 Kapanış törenine Nadir Yapsakaloğlu'nun eşi Nursen Hanımın katılması ve yaptığı konuşma tüm  sporcu ve izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Yaşamını Türk sporuna hizmetle tamamlayan Nadir YAPSAKALOĞLU 'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleriyle birlikte anılması turnuvayı daha anlamlı hale getirdi.
 Turnuvanın kapanış töreninde Milli Eğitim Şube Müdürü Özer BEDİR, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Kazım AKKUŞ, İl Futbol temsilcisi İsmail ŞENER, TÜFAD Antalya Şube Başkan Yardımcısı Ramazan ÖZEN ve Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Metin BULUT birer konuşma yaparak spor okulları eğitimcilerine, sporcularına birer kupa,madalya ve sertifika verdiler. Novamed gmbh Turnuvaya sağladığı destekle sporcu ve aileler arasında takdirle karşılandı.
Saliha SevinçAntalya Giresunlular Derneği YKÜ




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir