Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4221 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2021 - 14:18

Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyüt
Küçült
Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, Giresun Merkez Yeniyol’da ve Espiye ilçesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mertek, Espiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Çapkın, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İl Yöneticileri Milletvekili Aydın’ın Merkez ve Espiye’de ki ziyaretlerinde eşlik edenler arasındaydı.

Merkez ve Espiye ilçelerinde ki ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Aydın;” Hemşehrilerimizle iç içe ve kol kola olmak, onların derdini dinlemek; millete hizmet yolundaki sinerjimizi katbekat arttırmaktadır. Çünkü inancımızı ve gücümüzü milletimizin güler yüzünden alıyoruz. AK Parti olarak 19 yıl boyunca milletimizin desteğini her zaman arkamızda hissettik. Çünkü milletimizin mukayese gücü diğer siyasi partiler arasında AK Parti’nin rolünü açık bir şekilde ortaya koymuştur. AK Parti’nin alâmet-i farikası ülkeye ve millete hizmettir. Bu hizmet yarışının en büyük koşuşturanı ise hiç şüphesiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rabbim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı önümüzden, milletimizin desteğini ve duasını da arkamızdan eksik etmesin.

Pandemi döneminde kaybettiğimiz zamanın telafisi için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Bu doğrultuda meclis çalışmalarımızdan arta kalan zamanda sahada milletimizle birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Giresun’da AK Parti ailesi olarak Milletvekili arkadaşlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanımız ve parti kademelerimiz ile birlikte her anlamda ilimize katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Bakanlıklarımız ve ilgili kurum müdürlüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde hem ilimiz hem de ilçelerimiz için çok önemli yatırımları takip ediyoruz. Bütün azmimiz, hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak tüm yatırımların süratle tamamlanmasıdır.” diye ifade etti.

Esnaf ve vatandaşları ziyareti esnasında Espiye’de bir binanın çökmesi sonucu yaralanan vatandaşların olduğunu duyan Milletvekili Aydın, hastaneye giderek yaşadıkları kaza nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sırasıyla Espiye Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar’ı, Espiye Muhtarlar Odası Başkanı Turgut Çelik’i ve Espiye Şoförler Odası Başkanı Saffet Çelik’i ziyaret eden Milletvekili Aydın, Espiye’de hizmet verecek olan iki işletmenin açılışına katılarak yeni iş yerlerinde işletme sahiplerini tebrik etti. En büyük ihracatçılar arasında ilk 500’e giren Karadere Tarım Ürünleri sahipleri Erol Karadere ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile de bir araya gelen Aydın, başarılı çalışmaları nedeniyle kendilerine tebriklerini iletti. Milletvekili Aydın son olarak yine Espiye’de faaliyet yürüten TSN Tekstil Fabrikası’nı ziyaret ederek, nazik misafirperverlikleri için işletme sahipleri Özcan Tosun ve Hilmi Tosun’a teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir