Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11021 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2018 - 12:10

Küçük ''Millet için bayrak için ezan için DEVAM''

Büyüt
Küçült
Küçük Millet için bayrak için ezan için

Giresun AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Küçük, birkaç gündür sosyal paylaşım ağlarda devam eden Tamam-devam tartışması üzerine bir açıklama yaparak “Bayrak için millet için ezan için devam!” diyerek bir açıklamada bulundu. Küçük, “Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti dünya mazlumlarının umududur. ABD ve Avrupa ülkelerinden iktidarımıza ve reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a “Tamam” sloganıyla bir algı oluşturmaya çalışmaktadır. Kimlere karşı mücadele ettiğimiz buradan iyi anlaşılmalıdır. Bu paylaşımların % 80’i ülke dışındandır. Bu yüzden vatan için bayrak için devlet için millet için ezan için reisimizin ve AK Partinin yanındayız durmak yok devam diyoruz. 24 Haziran’da Cumhur ittifakı tüm şer odaklarının oyununu bozacak ve gerekli cevabı sandıkta verecektir. Bizlerde aday olalım olmayalım en gür sesle devam demeye bir nefer gibi gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir