Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13746 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   23 Mart 2017 - 14:06

Bulancak İlçesi kabuk değiştiriyor

Büyüt
Küçült
Bulancak İlçesi kabuk

Konkasör tesisini yenileyen, şantiyesini büyüten, beton santrali kuran ve asfalt santrali için çalışmalarını sürdüren Bulancak Belediyesi yaptığı çalışmalarla ilçenin kabuğunu değiştiriyor. Beton santrali ile birlikte baskı beton ekibi kurarak caddeleri nakış nakış işleyen Bulancak Belediyesi yeni çalışmalarla göz dolduruyor. Su projesini bitiren bir taraftan da atık su ve kanalizasyon çalışmalarını sürdüren Bulancak Belediyesi, caddelerin çehresini değiştiriyor.

Hükümet Caddesinin yeni hali vatandaşlardan tam not aldı

Yıllardır dar kaldırımları, araç parkı nedeniyle yaşanan keşmekeşlikle onlarca yıldır aynı görünümde olan Hükümet caddesi yeni haliyle hayranlık uyandırdı. Vatandaşın yürümekte zorlandığı, geçmekten çekindiği caddenin baskı beton kaldırım ve yol çalışması ile adeta çehresi değişti. Belediye ekipleri bir haftada caddenin görünümünü tamamen değiştirerek vatandaşın beğenisini kazandılar.

Yakar “Esnafımız caddesine sahip çıkacaktır”

Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz. Hükümet caddesinde ki esnafımızla ortak karar alarak bir çalışma yaptık. Artık geniş kaldırımı olan modern kaldırım ve yola sahip bir cadde oldu. Burada ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarımız olacak. Yine burada ki bazı binalarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bundan sonra iş esnafımıza kalıyor. Kaldırımı işgal etmeden, çevreyi temiz tutarak, işyerlerini daha da güzelleştirerek ilçemizin en cazip alışveriş caddelerinden birine sahip olabilirler. Hizmet bizden korumak esnafımızdan. Bunlar başlangıç, Bulancak İlçesini çok daha güzel günler bekliyor.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir