Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5125 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2012 - 11:27

6. Giresun Günleri Zeytinburnu Belediyesi Ziyareti

Büyüt
Küçült
6. Giresun Günleri Zeytinburnu Belediyesi
''Giresun heyecanı bütün İstanbul'u sarıyor''

''Giresun heyecanı bütün İstanbul'u sarıyor''

Giresun Federasyonu’nun Giresun’un tanıtımı  için düzenlediği ve bu yıl altıncısı icra edilecek olan Giresun Günleri etkinliğinin bilgilendirme ve davet ziyareti bu kez Zeytinburnu Belediyesi’ne yapıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı  Murat Aydın, “Anlaşılan, Giresun heyecanı bütün İstanbul’u sarıyor.” diye konuştu.

Zeytinburnu Belediyesi’ne tanıtım için ziyarete giden heyet şu isimlerden oluştu: Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu üyeleri Avni Aydın, Abdullah Akgün, Temel Bilecen ve Denetim Kurulu üyesi Recep Dönmez, Piraziz Derneği Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Karakılıç, Pirazizliler Derneği Başkanı Engin Güner, Pirbul Derneği Başkanı Coşkun Toraman, Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Güner.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, altı yıldan beri sürdürülen çabaların sonuçlarının yavaş yavaş hemşerilerimize yansıdığını belirterek, “Giresunlunun alnının akı olacak çalışmalar içindeyiz. Giresun artık markalaşmaya başladı ve geleceğimizi daha da aydınlık kılmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da, “Bundan önceki yıllarda gerçekleşen Giresun Günleri’nde Giresun’un hak ettiği tanıtımların yapıldığına şahit olduk. Her geçen yıl yükselen bu çıtayla Giresun layık olduğu değeri kazanacaktır diye inanıyorum. Bu yıl da bütün tanıtımların çok etkileyici şekilde yapıldığını gördüm. Sosyal medyada çok orijinal tanıtım videolarına denk geldim. Birçok kişi tarafından paylaşıldığını  gördüğüm bu tanıtım videolarıyla, anlaşılan Giresun heyecanı  bütün İstanbul’u sarıyor.” şeklinde konuştu.

Heyet Giresun’un birliği için çalıştıklarını  belirterek Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a  özel ambalajında Giresun fındığı hediye etti ve 6. Giresun Günleri’nde de, 17 Mayısta da kendisini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir