Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20114 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2017 - 18:04

Bulancak’a ikinci TOKİ müjdesi

Büyüt
Küçült
Bulancak’a ikinci TOKİ

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı. Yine ilk TOKİ için girişimde bulunan Yeni Aydınkent Kooperatifi bu konuda bir çalışma başlatarak 1. TOKİ alanının üstünde bir araziyi satın alarak 2. TOKİ daireleri için üye kaydına başladılar.

2. Etap TOKİ için aşırı bir talep üzerine başlatılan çalışmaların Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da takibinde olduğu belirtildi.  İlk etap TOKİ için büyük çaba sarf eden Başkan Yakar “İlçemizde girişimci arkadaşlarımız kooperatif olarak arsa temini yaparak bu çalışmayı başlattılar. Bizde takip ediyoruz. Şartlar oluşup ilk etapta olduğu gibi bize arsa intikal ettiğinde bizde şu an devam eden TOKİ’de olduğu gibi üzerimize düşeni yapacağız. ” dedi.

TOKİ’ye kayıt için çağrı

Arsayı temin eden Yeni Aydın Kent Yapı Kooperatifine üye kayıtları yapılmaya başlandı. 2. Etap TOKİ’den daire almak isteyenlerin sınırlı sayıda kalan dairelere sahip olmaları için başvuru yapması gerekiyor. Müracaat Tel: 0 454 318 46 43-0 537 439 04 62 Müracaat Adres: Bulancak Meydanı Garanti bankası üstü Recai Yaşar İş hanı Kat 1. (Haber: Hakan ALPARSLAN)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir