Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10221 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2018 - 21:01

ANA SU HATTI YENİLENDİ

Büyüt
Küçült
ANA SU HATTI

ÜNLÜCE, CİLLİOĞLU MAHALLELERİMİZ İLE SAĞLIK KÖYÜMÜZÜN ANA SU HATTINI YENİLENDİ
Görele Belediyesi tarafından Ünlüce, Cillioğlu mahalleleri ile Sağlık Köyünün içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana su hattı yenilendi.
Yaptığı hizmet çalışmalarıyla mahallelerimizde yeniliklere imza atan Görele Belediyesi, yıllardır değiştirilmeyi bekleyen bir sorunu daha bertaraf etti.
Belediye Ünlüce, Cillioğlu mahallelerimiz ile Sağlık Köyünün içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana su hattını yenisiyle değiştirdi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, eski içme suyu borularının sürekli arıza verdiğini belirterek, “Arızaların önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetine son vermek için eski içme suyu hatlarımızı yenileriyle değiştiriyoruz. Bu gibi çalışmalarımızı ilçemizin çeşitli yerlerinde sürdürüyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir