Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12687 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2017 - 12:01

Bulancak'ta, doğalgaz'da kapsam genişliyor.

Büyüt
Küçült
Bulancakta, doğalgazda kapsam

Bulancak’ta belediyemiz girişimleriyle 8 Aralık’ta vurulan ilk kazmayla 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde başlatılan doğalgaz alt yapı çalışmaları; Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesini de (Ziraat Bankası arkası, eski cami ve postane caddeleri) kapsayacak şekilde genişletildi.

15 Temmuz ve Millet Caddelerinde doğalgaz boru hattı döşeme işlemi tamamlanırken, abone çıkışları kutu bağlantı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların hızlı sürmesi ve ilçe merkezinde devam eden alt yapı çalışmaları da göz önünde bulundurularak, Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde devam edilmesi kararlaştırıldı. Çalışmalara belediye olarak destek verilmeye devam edilecek.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Doğalgaz çalışmalarının Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde sürdürülmesi kararı alınmasının ardından, çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafın bilgilendirilmesi, görüş ve önerilerinin alınması için Pazartesi akşamı saat 18.30’da yeni meclis ve nikah salonunda bir bilgilendirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bilindiği gibi merkez mahallerimizde özellikle 15 Temmuz ve Millet Caddelerimiz ile Acısu Mahallesi ve Meydan Bölgesinde devam eden alt yapı çalışmaları hızla sürüyor. İçme suyu, atık su, yağmur suyu ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalara paralel olarak, yapılanı tekrar bozmamak için AKSA ile görüşerek doğalgaz çalışmalarını da başlattık. Bu anlamda AKSA’ya ve müteahhit firmaya destekleri ve hızlı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizdeki doğalgaz ana hatları hızla döşenerek tamamlandı. Bunda belediye olarak desteklerimiz olduğu için bizim de katkımız büyüktür. Yine Acısu Caddesi ve Meydan çevresinde ki çalışmalara da bir an önce başlayıp bir ay gibi kısa bir sürede tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafımızı da bilgilendirirken görüş ve önerilerini almak istedik. Yıkılmadan bir şey yapılmıyor. Biraz daha sabırla doğalgaz dahil tüm alt yapıyı bitirdikten sonra üst yapı peyzaj çalışmalarına geçeceğiz. Tüm bu çalışmalar en geç 2018 Haziran ayında tamamlanacak ve geçmiş yıllarda en önemli sorunlarımızdan olan çöp sorunu gibi gündemimizden çıkacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından fikirlerini beyan eden; Acısı Mahalle Muhtarı Ali Zehir, cadde esnafı Ünal Sarı, Mustafa Aydın (Şoförler Odası Başkanı); doğalgazın önemli bir gelişme olduğunu ve bir an önce kullanıma sunulması gerektiğini belirterek çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundular. Doğalgaz çalışmalarının ilçe genelinde ne zaman tamamlanacağını soran İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen’ cevap veren BULASKİ Müdürü İdris Çiçek; 2019 sonuna kadar tüm Bulancak’ta doğalgaz kullanımına başlanacağı bilgisini verdi.

Sosyal Medya üzerinden canlı olarak da yayınlanan bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem ve Orhan Güngör, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlar ve esnaf katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir