Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14643 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Eylül 2019 - 04:26

Bulancak Belediyesi whatsapp ihbar hattı

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi whatsapp ihbar

Bulancak Belediyesi whatsapp ihbar hattına 7/24 ihbarda bulunabilirsiniz!

Bulancak Belediyesi, hizmet kalitesi anlamında vatandaşın her türlü istek, şikayet ve önerilerini rahatça yapabilmeleri için her türlü iletişim kanallarını kullanıyor. Mesai saatleri içinde Beyaz Masa üzerinden her türlü başvuru anında değerlendirilip çözülmeye çalışılırken, mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat esasıyla ulaşılabilen 444 28 44 nolu telefon ve  1 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 0534 744 28 44 nolu Whatsapp ihbar hattından her türlü istek, şikayet ve önerileri anında ilgili birimlere yönlendirerek değerlendiriyor.

Mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde 0534 744 28 44 nolu Whatsapp ihbar hattı üzerinden gelen; su arıza ihbarları, logar sorunları, temizlik hizmetleri, kartlı sayaç arızaları, sahipsiz köpek ihbarları gibi şikayetler anında değerlendirilerek ilgili birimlere yönlendirilerek sorunun çözümü noktasında hızlı hizmet veriliyor. Yine 444 28 44 nolu telefonda 7/24 açık olup her türlü başvurular değerlendiriliyor.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Belediye olarak mesai saatleri içinde olduğu gibi mesai saatleri dışında da 7/24 çalışmaya ve hizmet vermeye devam ediyoruz. Bunun içinde teknolojinin getirdiği tüm imkanları kullanıyoruz. Günün hangi saati olursa olsun gelen ihbarlar anında değerlendirilip çözümü için çaba sarf ediliyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; mesai saatleri dışında gelen her türlü arıza ihbarlarının yüzde yüzü en kısa süre içinde çözülerek geri dönüşü de sağlanıyor. Vatandaşımıza kaliteli ve hızlı hizmet vermek için 7/24 görevimizin başındayız” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir