Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17661 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2018 - 19:00

BAŞKAN AKSU’DAN DOĞALGAZ DENETİMİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN AKSU’DAN DOĞALGAZ

BAŞKAN AKSU’DAN DOĞALGAZ DENETİMİ
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu şehirde yapımı devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Kerim Aksu Çıtlakkale Mahallesi’nde Belediye-Aksa işbirliğinde devam eden doğalgaz çalışmalarını incelerken konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Aksu; "Giresun’da yaklaşık 50 bin konut var. Bugün 42 bin konutun kapısına doğalgaz verilmiş ve kullanıma hazır durumda. Birileri çıkıp doğalgazı kendisinin getirdiğini söylüyor. Ancak bu gün çalışmaların olduğu yere geldiğimde kendisini göremedim. Kendisinin bu çalışmalar ile bir ilgisi yoktur. Bu çalışmaların yürütme noktası şudur, Aksa firması ile Giresun Belediyesi arasında koordineli şekilde yürütülür. Doğalgaz yapımı sürecinde ciddi miktarlarda yol yapımını maliyetini belediyemiz karşılamıştır. Doğalgazın maddi yükü belediyemizin sırtındadır. Siyaset olsun, gazetelere çıkayım diye konuşuluyor.”
Belediye Başkanı Kerim Aksu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bizim amacımız 30 Kasım itibariyle Teyyaredüzü bölgesine, 15 Ocak tarihine kadarda Gaziler ve Güre Mahallesine gazı vermektir. Bütün amacımız bu şehre hizmet etmek, doğalgazın yapımının bitmesiyle birlikte bu şehrin havası temizlenecek. Çalışmalarda emeği geçen Aksa ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."
Aksa Doğalgaz Giresun İl Müdürü Hakkı Kahya ise, "2011 yılında başladığımız Giresun’da ki doğalgaz altyapı çalışmalarından günümüze kadar yüzde seksen oranında yatırım tamamlama oranına ulaştık. Bu kapsamda da son çalışmalarımız olan Teyyarredüzü, Erikliman ve Gazileri Mahallesinin ana iletim hattını bitirdik. Başkanımızın da dediği gibi kısa süreler içerisinde bu bölgede ki evlere doğalgazı getireceğiz. Çalışmalarımız boyunca her dakika yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen ve bu şehrin doğalgaza kavuşması için mücadele eden Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu’ya, çalışanlarına ve firmamız çalışanlarına teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir