Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9641 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2018 - 11:37

TÜGVA Bulancak, ortaokul ve lise müdürleri ile buluştu.

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak, ortaokul ve lise müdürleri ile

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü Pazartesi akşamı Okul müdürleri ile iftarda buluştu.

                TÜGVA Bulancak Temsilciliği Ramazan ayı programları kapsamında dün akşam vakıf merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube müdürleri ve ortaokul ve lise okul müdürleri ile vakıf merkezinde bir araya geldi. İftar sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan TÜGVA Bulancak Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “TÜGVA, en kısa anlatması dertlenmek diyebiliriz. Türkiye genelinde dertler gençlerin kurduğu ve ülkemizin birçok yerinde olan TÜGVA bugün Bulancak’ta 10 aydır faaliyet göstermektedir. 400’den fazla üye kardeşimizle 2000’den fazla genç kardeşimize etkinlik yapmış, yaşayan ve yaşatan bir vakıftır” dedi. Yeni eğitim öğretim yılında yapacakları çalışmaları değerlendiren Göktekin “Yeni dönemde sizlerin desteği ile girmediğimiz okul, gönül bağı kurmadığımız hiçbir öğrenci kardeşimiz kalmayacak” dedi. Bizleri böyle güzel, nezih bir ortamda buluşturan TÜGVA’ya teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut “Ortak paydamız Gençlik olan TÜGVA ile birlikte ve istişare halinde projeler üretmek bizim içinde keyiflidir. İnanan, okuyan, sorgulayan bir gençlik yetiştirme konusunda TÜGVA önemli bir görev almalıdır ve bu konuda çalışmalarını artırmalıdır. Yeni dönemde yapılacak projeleri destekliyoruz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir