Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6442 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2021 - 00:17

GİRESUN MİLLET BAHÇESİNİN YAPIM İHALESİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Büyüt
Küçült
GİRESUN MİLLET BAHÇESİNİN YAPIM İHALESİ YARIN

 

 

Giresun Millet Bahçesi Projesini 2018 yılından itibaren adım adım her aşamasını takip ettiklerini belirten AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, proje çalışmaları biten Giresun Millet Bahçesinin yapım ihalesinin 9 Temmuz 2021 yarın saat 14.30 da gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

Eski Giresun Atatürk stadyumunun yerine yapılması planlanan ve şehir merkezinde yeni bir yaşam alanı oluşturacak olan Giresun Millet Bahçesinin yapım ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini ve bundan sonraki süreçleri de yakından takip ederek Giresun’a dev bir eser kazandıracaklarını belirten Öztürk şunları kaydetti;

“2018 Seçim beyannamemizde hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi Giresun Atatürk Stadının yerini Millet Bahçesi yapma sözümüzü yerine getiriyoruz. Bilindiği gibi daha önce şehrimizin yoğun talebi üzerine stadın yerine konut yahut iş merkezi yerine millet bahçesi yapılması talebimizi, Milletvekilleri olarak 2018 yılında Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmiş ve Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine burada proje çalışmalarına başlanmıştı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2018 tarihinde vermiş olduğu talimatla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından çalışmalar başlamış olup, TOKİ tarafından yapılacak olan Millet Bahçemizde, imar düzenlemeleri, etüt, proje çalışmaları derken nihayet sona yaklaştık. Yarın saat 14.30’da gerçekleştirilecek ihale sonrasında hızlıca yer teslimi yapılacak ve yüklenici firmanın inşaat işlerine başlaması sağlanacaktır. Giresun’umuz kent merkezinde, hemşerilerimizin şehir stresinden kurtulacakları, bunun yanında sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği bir yaşam alanına kavuşmuş olacaktır. Bu proje ile, Giresun’umuzun marka değerinin yükselmesi yanında, Yeşil Giresun’umuzun sıfatına yakışır bir bahçe olacak.

Giresun Millet Bahçemizde; Millet Kıraathanesi, tematik bahçeler, koşu yolu, bisiklet yolu, yaya yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı, peyzaj donatı elemanları, açık otopark, su bahçesi, çim kayağı parkuru gibi birçok etkinliği içinde barındıracak. Hemşerilerimiz keyifli zaman geçireceği yepyeni bir yaşam alanına kavuşmakta olup, Millet Bahçemiz 24.160 m2 proje alanına sahiptir.

Giresun’umuza böyle dev bir projeyi kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçleri de takip ederek, Yeşil Giresun’umuzun adına yakışır bu esere bir an önce kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir