Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 27702 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2018 - 22:30

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın Açıklaması

Büyüt
Küçült
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmazın

Giresun’da yapılan tüm yatırımları takip ettiğimiz gibi Doğalgaz çalışmalarını da iş edindik, dert edindik bir an önce hizmete açılması için uğraştık.
Bu kapsamda Teyyaredüzü ve Çıtlakkale mahallerindeki Doğalgaz yapım çalışmalarını bitme aşamasına gelmiş, bu hafta içinde Doğalgaz bağlantısı abone talepleri alınmaya başlanmıştır.  Bunda rahatsızlık duyulacak hiçbir şey yok.
 “Takip edilince, dert edilenince”  her şeyi yapmak mümkün. Yeter ki sorumluluğunuzun farkında olun. Maalesef Bugün Giresun belediyesini yönetenin böyle bir sorumluluğu taşıyamadığını görüyoruz.
Sn Kerim Aksu Doğal gaz onarımlarına 60 milyon TL harcandığını söyledi. AKSA yetkilileri şehir merkezindeki doğal gaz yatırımlarının toplamının 30 milyon olduğunu belirtmektedirler. Bu durumda yatırım maliyetinin 2 katı onarım maliyeti nasıl oluyor? Anlaşılması zor. Eğer yapılan işleri zamanında takip etmez, MÜKERRER işler yaparsan 5 Liralık işi 25 TL ye yapmak zorunda kalırsın. Sonrada çıkıp 60 milyon TL harcandı denilirse bu TRAJİKOMİK bir tiyatrodan öte gitmez.
       CHP tarafından her seçim döneminde yaptırılacağı müjdelenen Giresun Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisleri ne oldu.  Yapıldı bitti de bizim haberimiz mi yok. Yoksa bu seçimlerde de propaganda malzemesi olmaya devam mı edecek.
       Giresun Adası, Karadeniz’in yaşanabilir tek adasıdır.  Şehrimizin en güzel yerlerinin birisinin üzerinde ve Giresun adasını tam karşısında bulunan çöp yığınına bu şehir daha ne kadar tahammül edecek.
       Kanalizasyon da, Atık Su arıtma da, Çöp alanının temizlenmesi de, işi bilen için yapılması zor işler değildir. Ama iş bilmeyen için mazeret de bitmez iş de bitmez. Çevreciliği dillerinden bırakmayanların doğrudan insan sağlığı ve yaşam kalitesiyle ilgili bu sorunları çözemeyenlerin söyledikleri ve söyleyecekleri artık inandırıcı olmaktan çıkmıştır.
       Birilerinin bunlara; Başkalarının kılık kıyafetiyle uğraşacaklarına işlerini ciddiye almalarını söylese iyi olur.  Kişiler üzerinden tartışma, ya da tartışmaları kişiselleştirme akıllı ve adaplı siyasetçilerin tarzı olmamalıdır.  Neticede millete hizmet adına farklı Siyasi Partilerde bulunan kişileriz ama hasım olmadığımızın olgunluğunda olmalıyız.
CHP Giresun Milletvekili SN Necati Tığlı’ nın da Giresun 2.OSB İle ilgili yaptığı açıklama değinen YILMAZ, Necati beyin daha bir kere bile 2.OSB yi ziyaret etmeden açıklama yapmasına üzüldüğünü belirtti. Önceki dönem CHP Milletvekili SN Bülent Bektaşoğlu’nun kendilerini 3 defa ziyaret ettiğini ve yapılan çalışmaları gördükten sonra tebrik ettiğini belirten YILMAZ, Giresun 2. OSB de Altyapı çalışmalarının kusursuz noksansız bitirildiğini ifade etti. Talebi halinde SN Necati Tığlı’yı da severek Giresun 2.OSB yi gezdirip anlatabileceklerini söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir