Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8574 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2017 - 00:51

Öz Büro İş Sendikası Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Öz Büro İş Sendikası Basın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 27 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan 2017 yılı İkinci Dönemine İlişkin Sendikal İstatistiklere göre, Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıtlı işçi sayısı yaklaşık olarak 13 Milyon 600 bin, sendikalı işçi sayısı ise 1 Milyon 623 bine ulaştı. Sendikalaşma oranına bakıldığında ise yüzde 12 olarak belirlendi.

Açıklanan istatistiklere göre, Öz Büro-İş Sendikamızın bir önceki dönem 37.024 olan üye sayısı 43.859 olarak artmış olup aramıza  6.835yeni üye katılım sağlamıştır.

Bu üye  artışı ile Konfederasyonunuzda  2. Sırada yer alan sendikamız bundan sonrada kendi iş kolunda 1 numara olma mücadelesini verecektir. Sendikamızın bu başarısı, üyelerimizin sendikamıza ne kadar güvendiğinin en önemli göstergesidir. Öz Büro-İş ailesi olarak bizlere duyulan bu güveni boşa çıkartmamak adına tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz

Öz Büro İş Sendikası

Giresun İl Başkanı

Hamza TÜRKMEN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir