Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12522 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2018 - 10:30

Bulancak AK Parti Gençlik Kolları: Bu gençlik daima seninle

Büyüt
Küçült
Bulancak AK Parti Gençlik Kolları: Bu gençlik daima

 

 

Bulancak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmesinde, “Seçim süreci boyunca fedakârca çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek, “Kurulduğu günden bugüne her zaman gençliğe büyük önem ve değer veren,  AK Parti teşkilatlarının en önemli unsurlarından olan Gençlik Kollarının neferleri olmaktan gurur duyuyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir seçimi daha geride bıraktık. Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de can siperâne ve yorulmadan çalışarak onurlu bir mücadele verdik.

Bu mücadelede de mesai ve zaman mefhumu gözetmeden ve hiçbir beklentimiz olmadan gece gündüz demeden çalıştık. Artık bir kez daha ispatlanmış ve tescillenmiştir ki; bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız bu Milletin tartışmasız en büyük değeri ve baş tacıdır. Bizler de, AK Gençlik olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmaktan başka bir şey düşünmüyor/düşünemiyoruz.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz Giresun’da ve ilçemiz Bulancak’ta partimizi ve adaylarımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023 hedeflerine taşımak için elimizden geleni yaptık ve sonuç olarak 3 Milletvekilimiz Ankara’ya gönderiyoruz. Sayın vekillerimizi kutlarken, desteklerinden dolayı da tüm Giresun halkına ve parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

24 Haziran seçimleriyle Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini hatırlatan gençlik kolları başkanı Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanım; siz bizi önemsiyor ve değer veriyorsunuz. Bizler de bunun bilinci ve sorumluluğuyla, AK Gençlik olarak sonuna kadar ve daima seninleyiz. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Allah yar ve yardımcın/yardımcımız olsun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir