Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16376 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Mart 2018 - 11:26

Espiyelilerin yeni başkanı Balık

Büyüt
Küçült
Espiyelilerin yeni başkanı

Gebze Espiyeler Derneği’nin olağanüstü genel kurulunda Başkanlığa Ekrem Balık Seçildi.

2007’de kurulan Gebze Espiyeler Derneği’nin olağanüstü genel kurul toplantısı geçtiğimiz Cuma akşamı Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Uzlaşma ile aday gösterilen Beylikbağı’nın sevilen esnaflarından Balıkoğlu Marketin Sahibi Ekrem Balık’ın tek liste ile gittiği seçimin Divan Başkanlığı’nın Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Elmas, katip üyelikleri ise Halil Portakal ile Birol Koç yaptı. Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edildiği genel kurulda görevi devreden Hüseyin Acar, bir konuşma yaparak bu zamana kadar yaptığı çalışmaları anlatı ve kedisine destek veren herkese teşekkür etti. Acar, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine plaket verdi. Gebze Espiyeliler Derneği Başkanlığı’na seçilen Ekrem Balık yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Hedef ve ideallerinin büyük olduğunu belirten Başkan Balık, en büyük hedeflerinin Espiyelileri bir çatı altında buluşturmak olduğunu söyledi. Kültür ve gelenekleri yaşatmak için çalışacaklarını anlatan Ekrem Balık, Espiyelilerin Gebze’de sesisin güçlü çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Espiyelilerin hizmetin en güzeline layık olduğunu anlatan Balık, gece gündüz hemşerileri için çalışacağını sözlerine ekledi.
GÜÇLÜ YÖNETİM
Konuşmaların ardından yapılan seçimde oy birliği ile Gebze Espiyeliler Derneği’nin yeni başkanı seçilen Ekrem Balık’ın yönetiminde üç  köy derneği başkanı bulunuyor.
YÖNETİM KURULU ASİL
Ekrem Balık, Oktay Bayhan, Zekeriya Arslan, Hasan Kurt, Hakan Balık, Turgut Tunay, Hakan Gökçe.
YÖNETİM KURULU YEDEK
Serdar topçu, Adil Karpuz, Mehmet Parçal, Erkan Kuş, Halil Portakal, Erol Öztürk, Yılmaz Güç
DENETLEME ASİL
İhsan Civelek, Mehmet Balık, Fikri Arslan.
DENETLEME YEDEK
Mehmet Elevli, Tufan Yılmaz, Hüseyin Karatepe.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir