Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4261 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Eylül 2021 - 16:18

Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşamba günü Keşap’taydı.

Büyüt
Küçült
Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşamba günü
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşamba günü Keşap’taydı.

 

AK Parti Keşap İlçe Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydın; İlçe Başkanı Samet Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Değirmencioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kemal Kurt ve AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaret ettiği ilçelerde esnafı ve vatandaşları tek tek gezip hal ve hatırlarını soran Milletvekili Aydın, vatandaşların özel davetlerinide vakti ve imkânı ölçüsünde geri çevirmiyor. Keşap’ta pazar esnafını ziyareti esnasında karşılaştıkları bir vatandaşın daveti üzerine Keşap Harmandalı Köyü’nde Fatma ve Haydar Başkaya çiftini ziyaret etme imkânı bulduklarını ifade eden Milletvekili Aydın; “Bu coğrafyanın insanı her zaman cömertkâr, kadirşinas ve misafirperver olmuştur. Allah milletimizle olan muhabbetimizi daim eylesin. İnsanımızın gönlüne tek tek dokunmak için esnaf ve vatandaşlarımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Aynı zamanda esnafımızın ve vatandaşlarımızın yüzünün gülmeye başladığı bugünlerde güzel bir haber aldık. Pandemi koşullarına rağmen yatırım ve ihracatın olumlu etkisi sayesinde ülkemiz bu yılın 2. çeyreğinde yüzde 21.7 oranla büyüme rekoru kırdı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile icra edilen hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmayı tesis etmiştir. Dolayısıyla bu büyümeyle aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünya birinciliği elde edilmiştir. Ekonomik istikrar sayesinde daha güzel neticeler elde edeceğimizdende şüphemiz yoktur. Cumhurbaşkanımız ülke meseleleriyle ilgili yoğun bir çalışma ivmesi kat ederken bizlerde sahada milletimizin yanında olarak el birliğiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim bakî kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmayı ve bu coğrafyanın insanına nice güzel hizmetler etmeyi nasip eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” diyen Millervekili Aydın, günün son programında Keşap Güneyköy Keçiburnu Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tüm Keşaplı hemşehrilerine samimi karşılamaları ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir