Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 39177 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2018 - 23:24

BAŞKAN ERENER TİYATRO OYUNUNDA SAHNE ALDI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ERENER TİYATRO OYUNUNDA SAHNE


Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, oyunculuğa da adım atarak, hizmetlerdeki başarısını oyunculukta da gösterdi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’inde sahne aldığı ‘Matrak Adamlar’ adlı doğaçlama tiyatro oyunu keyifli anlar yaşattı.
Yapmış olduğu hizmet, yatırım ve getirdiği yeniliklerle isminden sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Tolga Erener, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde oynanan ‘Matrak Adamlar’ adlı doğaçlama tiyatro oyununda sahne alarak, büyük alkış topladı.
Sanatın beşiği Görele’de kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Gerçekten umduğumdan daha güzel bir tiyatro oyununa şahit olduk. Oyuncuların performansı olağanüstüydü. Tiyatroda önemli olan vatandaşlara o oyunu hissettirmektir ve bunu en güzel şekilde icra ettiler. Ben kendilerini yürekten kutluyorum. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimize hızla devam ediyoruz. Her zaman sanata ve sanatçıya değer verdik, şehrimizle özdeşleşen kültürleri yaşatmaya gayret gösteriyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir