Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7901 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2014 - 03:26

MELİKOĞLU ; Piraziz de MHP, Hizmet Etmek için Gün sayıyor..

Büyüt
Küçült
MELİKOĞLU  Piraziz de MHP, Hizmet Etmek için Gün
Piraziz'de Milliyetçi Hareket Partisi ilk kez bu kadar iddialı bir şekilde seçime hazırlanırken İl teşkilatı başta olmak üzere tüm parti mensubu Piraziz’e hizmet etmek için kenetlendiler.

MHP İl başkan Ozan KÖYMEN’in İlçe Teşkilatına yapmış olduğu ziyarette , Belediye Başkan Adayları Uğur MELİKOĞLU ve MHP İlçe yönetim kurul ve parti mensubu üyelerle ile fikir alışverişinde bulundular.

KÖYMEN , Giresun’un Gözde ve Aziz ilçesi  Piraziz’de başarıya ulaşacağız

Giresun MHP İl Başkanı Ozan KÖYMEN gazetemize açıklamalarda bulundu ; KÖYMEN; Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Giresun’un Gözde ve Aziz ilçesi  Piraziz’de başarıya ulaşacağız. Yıllardır hizmet göremeyen Piraziz’li artık yeter diyecek ve Uğur beyin arkasında durup bu görevi ona teslim edeceklerdir buna yürekten inanıyoruz  dedi.

MELİKOĞLU ; Bizim dönemimiz hizmet dönemi olacaktır.

Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi ; Bizim dönemimiz hizmet dönemi olacaktır. Piraziz’li artık hizmet görmek istiyor seçimden seçime mahallerine ve köylerine gelen başkan değil, her gün bir telefon kadar uzak olduğu bir başkanı görmek istiyor. Allah izniyle biz onları mahcup etmeyeceğiz. Gecemizi gündüzümüzü bir edip Piraziz’in kaybolan yıllarını tekrardan geri kazanmak için çalışacağız.

MELİKOĞLU konuşmasına şöyle devam etti ; MHP İl başkanı Ozan bey’in İlçemize yapmış olduğu bu ziyaret için kendisine teşekkür ederim. Bizler hepimiz artık kenetlendik ve halkımıza hizmet etmek için gün sayıyoruz dedi.

http://www.pirazizses.com/images/DSCN1246.JPG

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir