Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8727 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2014 - 11:18

Melikoğlu Ateş Püskürdü!

Büyüt
Küçült
Melikoğlu Ateş
Piraziz'de yapmış olduğu hizmetler nedeniyle halkın takdiri kazanan Uğur MELİKOĞLU’na Belediye tarafından engel geldi.

MELİKOĞLU ATEŞ PÜSKÜRDÜ !

Piraziz'de yapmış olduğu hizmetler nedeniyle halkın takdiri kazanan Uğur MELİKOĞLU’na Belediye tarafından engel geldi.

Piraziz’e bağlı mahalle ve bazı köylere yapmış olduğu yardımlar nedeniyle halkın sevgisini ve takdirini kazanan Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU , bu zamana kadar gerçekleştirmiş olduğu hizmetlere, Piraziz Belediyesinin engel olmaya çalıştığını iddia etti.

Uğur MELİKOĞLU konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ; Piraziz sevdalısı ve hizmet aşığı olarak çıktığımız bu yolda Piraziz’liye hizmet etmeyi namus borcu olarak bildik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza son hızıyla devam ediyoruz. Piraziz’e bağlı bazı köy ve mahallerin yollarına kendi imkanlarımızla çakıl döktürmek suç oldu ? biz bir karşılık bekleyerek hizmet etmiyoruz . Belediyenin yıllardır yapamadıklarını 1 gün içinde yaptık diye bazı kurumlar tarafından suçlu ilan ediyorsak bunların karşısında mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.

MELİKOĞLU; konuşmasına şöyle devam etti ; kepçe operatörümüzü sana ceza yazarız diye tehdit ediyorlar , çakıl dolu kamyonumuzun şoförüne yaptığın suç ,bizden izinsiz mahalleye hizmet götüremezsiniz diyorlar. Piraziz’e hizmet etmek ne zamandır suç oldu ? yaptığımız hizmetlere teşekkür edeceklerine ceza kesmekle tehdit ediyorlar.

Neden Piraziz’in 30 yıl geriden geldiğini , şimdi daha iyi anladım dediğim gibi ben bu yola çıkarken Piraziz’liye namus sözü verdim. Hizmet Piraziz’linin evinin kapısına gelecek bizler taşın altına elimizi değil başımızı koyduk yaptığımız hizmetlere kimsenin engel olmasına izin vermiyeceğiz açıklamalarında bulundu


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir