Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9302 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2017 - 11:41

Kasım Ayı Müftüler Toplantısı Alucra'da Yapıldı

Büyüt
Küçült
Kasım Ayı Müftüler Toplantısı Alucrada

Kasım ayı İlçe Müftüleri toplantısı Alucra'da İl Müftüsü Muhittin Oral Başkanlığında yapıldı.
Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, 15 İlçe Müftüsü, Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer Yılmaz katıldı.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda; Merkez ve Köylerde dezavantajlı Vatandaşlar için yapılacak hizmetler, 2017 ve 2018 yılları eylem planları hakkında görüş alışverişi, yapılan ve yapılması gereken hizmetler, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında yapılan yazışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü.
Ayrıca yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, teşkilatımızda iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.
Toplantı diğer idari konularda değerlendirmede bulunulmasının ardından sona erdi.
Toplantı sonrası İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, Alucra İlçe Müftüsü Muhammet Salman ve Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi kısım şefi Ömer Yılmaz tarafından Alucra’da hizmet veren Hz Fatıma 04-06 yaş grubu Kur’an Kursu ziyaret edilerek Kurs öğreticilerinden Kur’an Kursuyla ilgili bilgi aldılar.
Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir