Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9919 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2014 - 11:58

MHP Piraziz den Gövde Gösterisi

Büyüt
Küçült
MHP Piraziz den Gövde
Milliyetçi Hareket Partisi Piraziz ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyon da Partiye büyük bir katılım gerçekleşti.

MHP Piraziz'den Gövde Gösterisi Milliyetçi Hareket Partisi Piraziz ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyon da Partiye büyük bir katılım gerçekleşti.


Yenimahalle’de bulunan ilçe teşkilatının önünde, büyük bir şölen ile beraber Piraziz’in köy ve mahallerinden teşkilata katılım gerçekleşti.Törende MHP’nin il genel meclis üye adayı Tecat ŞAHİN’in partiye katılımı ve beraberinde onlarca kişinin kayıt işlemi yapıldı.

Törende kısa bir açıklama yapan Giresun MHP İl başkanı Ozan KÖYMEN ; Piraziz’in artık değişime ihtiyacı olduğunu ve  bu değişimin ise sizden birinin yani Piraziz’in Uğur’u olduğunu belirtti. 

MHP Piraziz İlçe Başkanı Ahmet GÜLENÇ ise yaptığı açıklamada Partimize yeni katılan tüm hemşerilerimize hoş geldin diyor İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu.

Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU; Bu bayrak altında Hizmet savaşı vermek isteyip , partimize katılan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bizler Piraziz’e hizmet etmek için bu yola çıktık ve hizmeti sevgiyle vermeye  hazırız. İl Genel Meclis üye adayımız Tecat ŞAHİN ve beraberinde gelenlere hoş geldin diyor. İlçemize faydalı olmalarını canı gönülden istiyorum diye konuştu.

Son olarak söz hakkı alan MHP Piraziz İl Genel Meclis üye adayı ; Tecat ŞAHİN , Bizler Piraziz’e hizmet etmek için bu bayrak altında toplanma kararı aldık. MELİKOĞLU’nun ilçemize katacağı değer şüphesiz ortada , Belediye başkan adayımız ve teşkilat olarak birlik beraberlik içerisinde Piraziz’in kaybolan yıllarını tekrar geri kazanacağız dedi. 


Giresun MHP İl Başkanı Ozan KÖYMEN , Bulancak MHP İlçe Başkanı Fatih EMECEN , Bulancak MHP Belediye Başkan Adayı Necdet ERİŞ ve teşkilatın bir çok ismi programa katılanlardandı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir