Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8954 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2014 - 11:34

Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği 10 Yaşında

Büyüt
Küçült
Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği 10
İlk tohumları 2003 yılının sonlarına doğru atılan Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği, üç kişi ile başladığı bu yolda ilk toplantısını 14 Ocak 2004 tarihinde yaparak Nefsipiraziz Gönüllüler Birliğini'nin temelini atmıştır.

                   NEFSİPİRAZİZ GÖNÜLLÜLER BİRLİĞİ 10 YAŞINDA

        İlk tohumları 2003 yılının sonlarına doğru atılan Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği, üç kişi ile başladığı bu yolda ilk toplantısını 14 Ocak 2004 tarihinde yaparak Nefsipiraziz Gönüllüler Birliğini'nin temelini atmıştır.



    Sayısız başarılara imza atan Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği İstanbul’da Nefsipirazizli hemşerileriyle yapmış olduğu birçok toplantıdan sonra, gurbet ile sılayı kavuşturmaya karar verir. Bir otobüsle yola çıkan gönüllüler 5 Haziran 2004 günü “Gönüller Bir Oldu. Gurbet-Köy buluşması”nı Piraziz-Nefsipiraziz’de gerçekleştirdi.

    2005 Haziranında Çanakkale Şehitliğini ziyaret eden Gönüllüler Birliği; iftar yemeği, gençlere halk oyunları kursu, kahvaltı ve anneler günü kutlaması gibi birçok etkinliğe imza atmıştır. “Gönüllerin Buluşması” ile üç yüze yakın Nefsipirazizli’yi yemekte bir araya getirmiştir.

       Yayla turizmine dikkat çekmek, eski gelenekleri yaşatmak amacıyla 2007 ve 2008 yıllarında Nefsipiraziz, Bozat, Paşakonağı ve Aydındere güzergahından Çalıkoba yaylasına yürüyüş düzenleyerek bir geleneği yaşatmaya çalışmıştır.

       Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği; Türbenin yeniden yapılmasından, köyümüzün yolunun  asfaltlanmasına kadar ihtiyaç duyulan pekçok konuda elinden gelen maddi desteği sağlamıştır. Ancak yetkililer Türbenin açılışına birliğimizi davet etme nezaketini dahi göstermemişlerdir.

       Gönüllüler Birliği;
       Kurulduğu günden bugüne kadar kişisel menfaatleri öne çıkarmadan, “Nefsipiraziz için ne yapabiliriz?” düşüncesi doğrultusuyla hareket etmiş, “ben” değil “biz” felsefesini benimsemiş ve bunda da başarılı olmuştur.

       Geçen on yılda sayısız başarılara ve ilklere imza atan Gönüllüler Birliği, on yılı geride bırakmanın ve gönülleri buluşturmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bu yıl için büyük bir organizasyon hazırlığına başlayan gönüllüler; yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gönüllülük esasına göre bu çalışmaları yapmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Nefsipiraziz Gönüllüler Birliği 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir