Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9324 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2014 - 00:40

Piraziz li Yapacaklarımızın ip ucunu alıyor !

Büyüt
Küçült
Piraziz li Yapacaklarımızın ip ucunu alıyor
Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU başkanlık koltuğuna oturmadan Piraziz'in yıllardır çözülemeyen sorunların bazılarını çözdüklerini ve bundan sonrada bu doğrultuda durmadan çalışacaklarını belirtti.

Piraziz’li Yapacaklarımızın ip ucunu alıyor !

Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU başkanlık koltuğuna oturmadan Piraziz'in yıllardır çözülemeyen sorunların bazılarını çözdüklerini ve bundan sonrada bu doğrultuda durmadan çalışacaklarını belirtti.

Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

MELİKOĞLU; halkımız için gece gündüz çalışıyor sorunlarına çözüm üretiyoruz. İlçemizde engelli , hasta ve kimsesiz o kadar çok kişi var ki bu kişilerin hiç birinin yıllardır kapısı dahi açılmamış.Yaptığımız ev gezilerinde bu sorunlarla karşılaşmamız aslında bizleri hiç şaşırtmadı. Biz bu sorunlara hakim olduğumuz için bu yola baş koyduk ve çözümleriyle de halkımızın huzurundayız.Allah bize o koltuğu nasip ettiğinde çalınmadık kapı hizmet götürülmeyen mahalle ve köy asla kalmayacak dedi.

MELİKOĞLU konuşmasına şöyle devam etti. Açıkladığımız projelerimizin her biri, bizim namus sözümüzdür. Belirttiğim gibi yaptığımız ev ziyaretlerinde üzülerek görüyoruz ki ilçemizde bir çok sahipsiz engelli vatandaşlarımız mevcut bu konuda daha önce açıkladığımız bir proje mevcuttu rehabilitation merkezi ,Piraziz’de bunu kurup ücretsiz bir şekilde engelli vatandaşlarımızı, evinin kapısından alıp ,sağlıklarına kavuşması için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.

MELİKOĞLU, yaptığı hizmetler hakkında ise net konuştu !

Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU Piraziz’de yaptığı mahalle yolları ve yardıma ihtiyaç olan mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmesi hakkında ise şöyle konuştu.

MELİKOĞLU ; Piraziz’li artık hizmete aç, benim hemşerim o kadar gururlu ki yardıma muhtaç olsada  ,yolu izi kapalı yada bozuk olsa da bunu kolay kolaya söyleyemiyor. Bunun içinde Piraziz’i yönetenlerde bundan sürekli faydalanıyor.

Her zaman söylediğim gibi Piraziz diğer ilçelere göre 15 yıl geriden geliyor biz bu yılları geri kazanmak için değerli hemşerimin karşısındayız dedi.

MELİKOĞLU son olarak şöyle konuştu; En son mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda Kaleyanı mahallesinin armutdüzü ve Köseoğulları semtindeki yolların bakımını gerçekleştirip çakıl dökme işlemini uyguladık. Yaptığımız işleri herkes görüyor seçildiğimizde  yapacaklarımızda ipucunu sanırım alıyorlar diye konuştu. 

http://www.pirazizses.com/img/kaleyani1.jpg

            http://www.pirazizses.com/img/kaleyani2.jpg

Haber: Sabri Can DEMİRCAN

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir