Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9416 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2017 - 13:00

GİTUDER Yöneticilerinden Ziyaret

Büyüt
Küçült
GİTUDER Yöneticilerinden
GİTUDER Yöneticilerinden Sayın Valimize Ziyaret

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Giresun Turizm İşletmecileri Platformu Derneği (GİTUDER) Başkanı Sevgi Ateş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtarak dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi sunan GİTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Ateş, derneğin;  Giresun turizmini canlandırmak, Giresun ve ilçeleriyle, belde, köy gibi yerleşim alanlarının ya da yerleşim veya turizm potansiyeli olmayan alanların turizm potansiyelini harekete geçirmek, turizm çeşitliliği sağlamak, bölgeye ekonomik canlılık getirmek, bu alanda faaliyet gösteren işyerleri ve esnafın ekonomik, sosyal sorunlarına katkıda bulunmak, bununla beraber sunulan hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, Başkan Ateş ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek;“Giresun’da turizm ciddi bir sektör olarak kendini gösteriyor. Bu konuda da potansiyelimiz oldukça yüksek. Ama bizim için en sevindirici olan artık sizlerin de bu işe sahip çıkmanız. Bu bizi ümitlendiriyor. Hayırlı olsun derneğiniz, hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette şehrin turizm sorunlarının yanı sıra, yurt dışı fuarları ve 11 Mayısta ilimize gelecek turizm tanıtım grubu ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir