Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11775 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2017 - 20:42

Emniyet Müdürümüz Koltuğu Oral' a Devretti

Büyüt
Küçült
Emniyet Müdürümüz Koltuğu Oral a

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı Kutlamaları çerçevesinde 20.04.2017 günü saat 10:00’da 15 Temmuz Şehitler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden  Melahat ORAL, Aslan Aybek MÜEZZİNOĞLU, Elif AKTEN ve Yusuf ŞENLİKOĞLU İl Emniyet Müdürümüzü Makamında ziyaret etmişlerdir. 6 sınıf öğrencisi Melahat ORAL İl Emniyet Müdürü koltuğuna oturarak Sayın Emniyet Müdürümüz Uğur ÖZTÜRK’ten sembolik olarak görevi devraldı.

Emniyet Müdürlüğü koltuğunu sembolik olarak devralan Melahat ORAL, Çocuk Şube Müdürünü telefonla arayarak “Okul çevrelerinde alınan trafik ve asayiş tedbirleri hakkında bilgi almış, okulla alakası olmayan ve kötü niyetli kişiler üzerinde çalışma yapılarak okul çevrelerinden uzaklaştırılmaları” talimatını vermiştir. 

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur ÖZTÜRK,  ziyarete gelen çocuklar nezdinde tüm çocukların 23 Nisan   Ulusal    Egemenlik   ve    Çocuk     Bayramını   kutlayarak,    gelen  öğrencilere çeşitli  hediyeler vermiştir. 

Ziyarete Okul Müdür Yardımcısı Abdulvahap ALTUNTAŞ ve öğretmen  Serap BAŞKAN İSKENDEROĞLU ‘da eşlik etmişlerdir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir