Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10162 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mart 2018 - 01:22

Ertürk: ''Toplumdaki en önemli sorunlardan birisi kadına şiddet''

Büyüt
Küçült
Ertürk: Toplumdaki en önemli sorunlardan birisi kadına

Ertürk: ''Toplumdaki en önemli sorunlardan birisi kadına şiddet''

Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Ertürk 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ertürk mesajında “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması açısından ‘Dünya Kadınlar Günü’ önemli bir tarihi oluşturmaktadır. Ülkemizde bu sorunların en başında kadına şiddet gelmektedir.’’ dedi.

 Kadınların istismara uğradığı bir yerde toplumun da istismara uğramış olduğunu kaydeden Ertürk: ’’Böyle bir toplumun gelişmesine de imkân yoktur. Yüce dinimiz cenneti annelerin dolayısıyla kadınların ayakları altına seriyorken onlara uygulanan şiddet aslında hepimize, topluma uygulanmıştır. Toplumumuzun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanlar şekillendirecektir. Bir kadının, bir annenin yüzü gülmüyorsa, kendisini değerli hissetmiyorsa, toplumdaki ve ailedeki yerine tam olarak kavuşmamışsa o toplumun huzurlu bir toplum olması mümkün değildir.’’ diye konuştu.

Ertürk sözlerini şu şekilde tamamladı:

‘’Kadınlarımızın, annelerimizin yüzünü güldürmek, aynı zamanda mensup olduğumuz dinimizin emirlerindendir. Bu duygularla, başta şehit analarımız olmak üzere şefkat ve özveri kahramanı kadınlarımızın; Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir