Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15716 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2017 - 12:31

Şebinkarahisar'a dev yatırım

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisara dev

Şebinkarahisar'da Avrupa standartlarında yapılacak olan dev et üretim tesisinin temel atma törenine davet.

Şebinkarahisarlı işadamı Osman Kılıç Avrupa standartlarında yapılacak Kelkit vadisine örnek olacak et üretim çiftliğinin temel atma töreni için gün sayıyor.

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim Kurulu üyesi Kocaeli Şubesi Başkanı işadamı Osman Kılıç,  Şebinkarahisar'da Avrupa standartlarında yapılacak olan dev et üretim tesisinin temel atma töreni için yapmış olduğu açıklamasında şöyle dedi. " Kelkit vadisinin incisi Şebinkarahisar'da Hayvancılık sektöründe yapacak olduğumuz Avrupa standartlarındaki üretim çiftliğimiz, bölgemize gerek yapı ve gerekse üretim mantığı ile örnek olacak bir yatırım. Özel sektörün yatırım yapmayı riskli gördüğü bölgemizde bir ilki gerçekleştirerek işadamlarımızı cesaretlendirecek örnek bir proje olacak tesisimizin temel atma törenine, Giresun ilimizin ve ilçelerimizin işadamlarını, belediye başkanlarını, mülki idare amirlerini, milletvekillerimizi, bakan ve başbakan yardımcılarımızı mutlaka bekliyoruz. Törenimiz için tüm bölge Milletvekillerimizi ve siyasetçilerimizi işadamlarımızı temel atma törenimize davet ettik. Bizler, doyduğumuz topraklardan doğduğumuz toprakları unutmayıp buralara gelerek yatırım yapmak için kollarımızı sıvadık. Kimilerine göre risk aldığımız doğrudur. Ancak bölgemizin yatırım yapmadan kalkınamayacağının farkında olduğumuzu, bunun risk almadan olmayacağını bilerek, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla güç birliği içerisinde gücümüz nispetinde, devletimizin desteği ile bu topraklarda yatırım yapmaya, kalkınma hamlesinde görev almaya devam edeceğiz. Gücümüze güç katacağını düşündüğümüz devlet büyüklerimizi, işadamlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi, 19 Mayıs 2017 Cuma günü yapacağımız temel atma törenimize bekliyoruz." dedi.

Hüseyin Şenel Odacı

www.sebingundem.com

 

Tarih: 19 Mayıs 2017

Papatya Et Üretim Tesisi

Yer: Taş Mahallesi Aşağı Bahçe Sokak No: 49/A Şebinkarahisar - Giresun

İrtibat: Osman Kılıç - 0545 875 37 95



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir