Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14500 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2020 - 22:15

Selçuk Bayraktar Parkı Bulancak’ın yeni vitrini olacak!

Büyüt
Küçült
Selçuk Bayraktar Parkı Bulancak’ın yeni vitrini

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar; yeni dönem projeleriyle Bulancak’ı dönüştürmeye devam ettiklerini söyledi.

Bulancak merkezde iki yol arasında kalan alanda proje çalışmaları tamamlanan ve “Selçuk Bayraktar Parkı” adı verilen yeni parkta, Bulancak Kültürü’nün de yansıtılacağını belirten Başkan Yakar, “Bu alan Bulancak’ın vitrinlerinden biri olacak” dedi.

SELÇUK BAYRAKTAR PARKI ŞEHRE VİZYON KATACAK!

İskele başı-Öğretmenevi arasındaki yaklaşık 14 dönüm alanda projelendirilen Selçuk Bayraktar Parkı’nın Bulancak için son derece önemli olduğuna ve şehrin vizyonunu değiştireceğine dikkat çeken Başkan Yakar, “Bilindiği gibi uzun yıllar atıl kalan bu alanda, yeraltı otoparklarımızı oluşturduk ve son kısmın üzerini kapatma aşamasına geldik. Bu otoparklar şehrin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak bir kapasiteye sahiptir. Otoparkların üzerinde oluşan geniş alanda ise şehrin ve insanımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir tema parkı oluşturmak için proje çalışmalarımızı tamamladık. İsim olarak da son yıllarda özellikle İHA-SİHA teknolojileri ve Milli Yazılım konularında ülkemize yaşattığı başarılar ve gururdan dolayı Selçuk Bayraktar ismini uygun gördük. Bu parkımızda amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun ve spor alanları, yeşil alanlar ve Bulancak Kültürünü yansıtan temaları ön plana çıkaracağız. Selçuk Bayraktar Parkı ilçemize ve insanımıza hayırlı olsun” dedi.

DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR!

Belediye Başkanı Yakar; 2021-2022 vizyonu olarak yeni dönem projelerine start verdiklerini belirterek, tüm projelerin 2022 sonu itibarıyla tamamlanacağına vurgu yaptı.

Bulancak Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı Düzenlemesi, Galericiler Sitesi gibi şehre vizyon katacak önemli projeleri başlattık diye konuşan Başkan Yakar; “Millet Bahçesi ve Yeni Belediye Hizmet Binası Projelerimiz ihaleleri yapılarak geçtiğimiz günlerde eski binaların yıkımı ve temel çalışmalarıyla start aldı. Galericiler sitemiz bitmek üzere. Şimdi bunlara, sahilde Fatoğlu-Sanayi kavşağı arasındaki Karadeniz’in en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu ile iki yol arasında projelendirilen Selçuk Bayraktar Parkını ekledik. Bu iki proje de belediyemiz ve ilgili bakanlıklarımızın katkılarıyla kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilecektir” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir