Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 26197 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2018 - 21:45

Sevgi Yuvası Hayvan Barınağı minik konuklarını ağırladı

Büyüt
Küçült
Sevgi Yuvası Hayvan Barınağı minik konuklarını
Bulancak Sevgi Yuvası Hayvan Barınağı minik konuklarını ağırladı

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri, Bulancak Belediyesi Sevgi Yuvası Hayvan Barınağını ziyaret ettiler.
Öğretmenleri nezaretinde Sevgi Yuvasına gelen öğrenciler, barınağa mama bağışında da bulunarak hayvanları sevdiler. Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda başlaması gerektiğini belirten Barınak Sorumlusu Ahmet Gedik , ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, barınaklarının sürekli olarak ziyarete açık olduğunu, Bulancak Belediyesi olarak sokaklarda sahipsiz olan kedi köpek gibi evcil hayvanlarla, zaman zaman doğada zor durumda kalan hayvanlara da yardımcı olduklarını ifade etti. Küçük çocukların hayvanlara olan ilgisinin daha iyi olduğunu belirten Gedik, bu yaşlarda ziyaretlerin artmasını umut ettiklerini söyledi.
Öğrencilere, meyve suyu ve çikolata ikramında bulunan Gedik, herkesin hayvanlara karşı duyarlı olmasını, sevsekte sevmesekte o canların bize ihtiyacı var diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir