Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18191 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Mart 2018 - 11:49

Güce Karayolu İlçe Halkını Canından Bezdirdi

Büyüt
Küçült
Güce Karayolu İlçe Halkını Canından

GGÜCE(Hayri BAHADIR) Güce’de Bitirilemeyen Yol İlçe Halkını Canından Bezdirdi.

Güce ilçesinde yıllardır yapımı devam eden yola dolmuşçular ve vatandaşlar tepki gösteriyor.

Güce ilçesini Karadeniz Sahil Yolu’na bağlayan 15 kilometrelik yol çalışmalarının çok yavaş ilerlediğini iddia eden ilçe halkı yolun kısa sürede tamamlanması için yetkililere seslendi.

Yıllardır Güce ilçesinde yılan hikâyesine dönen yol için açıklamalarda bulunan Dolmuşçular Durağı Başkanı Galip Coşkun Güce Karayolu’nun 2006 dan bu yana yapılmamasının nedenini bir türlü anlayamadıklarını söyledi.

Yoldan bin bir çile ile geçtiklerini belirten Başkan Coşkun, “Yol çalışmaları çok ağır gidiyor. 2006 yılında yapımına başlanan ve 12 yıldır kaç müteahhit değiştirdiğini unuttuğumuz Güce karayolunun aradan geçen bunca zamana rağmen bitirilmemesine bir anlam veremiyoruz. Yol çalışmalarının bu şekilde devam etmesi durumunda 10 yılda da bitmez. Çalışma kışın duruyor, yazın da çok ağır işliyor. Bu yoldan geçerken bin bir çile çekiyoruz. Yolun şu anki durumu kazalara davetiye çıkarıyor. Yetkililere sesleniyoruz lütfen yıllardır bitirilemeyen bu yolun bir an önce bitirilmesini bekliyoruz” dedi.

İstanbul’da ve diğer illerde yaşayan vatandaşlar ise , ”Biz her yıl yaz mevsiminde 1000 km yol katlederek ilçemizi ziyarete geliyoruz. Hiç bir sorunla karşılaşmadan İstanbul’dan, Bursa’dan ve diğer illerden çıkıp Güce sapağına geliyoruz. Buraya geldiğimizde acaba 15 kilometrelik yolu nasıl gidip köyümüze nasıl ulaşacağız diye endişe ediyoruz. Yetkililer bizim bu çilemizi dikkate alarak bir an önce bu yolun bitirilmesini bekliyoruz” dedi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir