Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5608 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2022 - 09:18

TATLI AKSA İLE BİRARAYA GELDİ

Büyüt
Küçült
TATLI AKSA İLE BİRARAYA

 

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Vali Yrd. Davut Sinanoğlu, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı,  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir, Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Şirket Müdür Yrd. Emre Aydın, Regulasyon ve Yatırım Direktörü Ali Rıza Dinç, Operasyon Direktörü Doğanay Özbay ve Çoruh-Edaş Giresun İl Müdürü Özkan Kara ile birlikte Giresun Valiliği’nde biraraya geldiler.

İlçelerden gelen taleplerin değerlendirilmesi,  yaşanan elektirik sorunlarının çözümü ve yatırım programları hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, İlçe Teşkilatlarıyla ve ilçelerin köy ve muhtarlarıyla toplantılar devamlı düzenlediklerini, bu toplantılar neticesinde AKSA kurumunun yetkilileriyle bir araya geldiklerini, ilçe başkanlarımızın düzenlediği raporlar doğrultusunda sorunların çözümü konusunda yol katettiklerini bildirdi.

Giresun’nun gelişimi ve sorunlarının giderilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirten İl Başkanı, hemşerilerimiz emin olsun ki; vatandaşlarımızın refahı, ilimizin gelişimi için sık sık hem ilçe teşkilarıyla hemde muhtarlarla istişarelerde bulunup, gerekli hizmetin ve yatırımın gelmesi için devlet yada AKSA gibi özel kurumlarımızla toplantılar yaptıklarını belirtti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Giresun Valimiz Enver Ünlü’ye, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir ve AKSA Birim Başkanlarına ve yardımcılarına teşekkür ediyorum diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir