Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17334 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2017 - 02:23

TÜGVA Bulancak Temsilciliğine Göktekin atandı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Temsilciliğine Göktekin

Türkiye genelinde faaliyet gösteren, Türkiye Gençlik Vakfı olarak bilinen TÜGVA Bulancak temsilciliği açılarak faaliyete geçti.

Türkiye genelinde sayısız eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan TÜGVA, Bulancak ilçe temsilciliğini açarak faaliyetlerine Bulancak'ta da başlıyor.

Yeni açılan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliğine Köşe yazarımız Ubeydullah GÖKTEKİN atandı. Görevi devralmasının ardından açıklamada bulunan Başkan Göktekin, Türkiye Gençlik Vakfı olarak amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi.
Türkiye'nin en genç vakıflarından biri olduklarını belirten TÜGVA Bulancak İlçe Başkanı Göktekin; "Öncelikle bizi bu göreve layık gören TÜGVA Genel Merkezimize ve TÜGVA Giresun İl Başkanımız Muhammed Anıl Kaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük, güçlü ve yeni Türkiye idealine hizmet etmek için bu vakfın çatısı altında toplandık. Yakın zaman da donanımlı bir ekip ile çalışmalara başlayacağız. Adalet, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu kadim medeniyet mirasına sahip çıkabilecek bir gençlik yetiştirme yolunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Vakfımızın Bulancak'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Göktekin, 2012-2016 yılları arasında Bulancak İlçe Temsilciliği görevinde bulundu. Bununla birlikte bir çok bakanlık hibe programlarında Proje Koordinatörü olarak görev aldı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir