Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14672 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2020 - 13:01

TÜGVA BULANCAK’TAN “BİR TABLETTE SENDEN OLSUN” KAMPANYASI

Büyüt
Küçült
TÜGVA BULANCAK’TAN “BİR TABLETTE SENDEN OLSUN”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği yeni dönem çalışmalarına hızlı başladı. Salgın sebebiyle Mart ayından itibaren eğitime ara vermek zorunda kalan öğrenciler için uzaktan eğitime destek, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak adına Ücretsiz Tablet Dağıtımı kampanyası başlattı.

EBA TV üzerinden eğitim görecek olan ve bilgisayar imkanı olmayan öğrencilere tablet hediye edeceklerini söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Yönetim kurulumuz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve kamu kurumlarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde Bulancak’ta uzaktan eğitim gören dezavantajlı durumda olan öğrencilerimiz için imkanlarımız seferber etme kararı aldık. İnternete ulaşım oranının, tablet, bilgisayar gibi cihazlara ulaşım oranlarından daha yüksek olduğunu görünce fırsat eşitliğine katkı sağlamak adına ihtiyacı olmayan gençlerimize ücretsiz tablet dağıtacağız. İlk etapta başlattığımız kampanya ile hayırsever vatandaşlarımıza duyuruya çıktık. Gelecek tabletleri ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde dağıtacağız.” Dedi.

Göktekin, internete ulaşımı da kolaylaştırmayı hedefliyoruz

Göktekin, “Öğrencilere dağıtacağımız tabletlerin yanı sıra, vakfımıza bağladığımız yüksek hızlı internetle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde EBA TV’ye ulaşımı kolaylaştırdık. Yine Askıda İnternet Paketi diyebileceğimiz bir çalışma ile yine bazı ihtiyaç sahibi gençlerin cep telefonlarına kendi operatörlerine ilişkin internet paketleri yükleme çalışmasını başlatmış bulunuyoruz.

Bu konularda bizlere destek vermek, katkı sağlamak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımız vakfımızın internet ve sosyal medya hesapları üzerinden bizlere kolaylıkla ulaşabileceklerdir.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir