Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10122 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Eylül 2020 - 11:46

TÜGVA BULANCAK’TAN EBA KAFE PROJESİ

Büyüt
Küçült
TÜGVA BULANCAK’TAN EBA KAFE

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği pandemi süreci sebebiyle EBA üzerinden uzaktan eğitim gören gençlere yönelik projelerini geliştirmeye devam ediyor.
Son olarak TÜGVA Bulancak İndirim/Hizmet Anlaşmaları projesi kapsamında Bulancak’ta Akın İnternet Kafe adı ile işbirliği sözleşmesi yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “EBA ve Zoom üzerinde canlı derslere katılan öğrencilerimiz için projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Hiçbir eğitim yüz yüze eğitimin yerini tutmaz ancak maalesef bu dönemde uzaktan eğitimi destekliyoruz. İnternet ve bilgisayar imkânı bulunmayan gençlerimizi yeni bir hizmetle tanıştıracağız. İlçemizin güzide internet kafelerinden birisi olan Bulancak mahallesi Akın İnternet Kafe ile ortak işbirliği sözleşmesi imzaladık. TÜGVA gönüllüsü gençler ve Bulancak'ta eğitim gören tüm öğrenciler canlı ders saatlerinde ilgili internet kafeye giderek ücretsiz olarak derslerini dinleyebilecek, derslere katılım sağlayacaktır.” Dedi.

Göktekin “EBA Kafe ile gençler internete kolay ulaşacak”

Uzaktan eğitim sonuna kadar bu sözleşmenin devam edeceğini söyleyen Göktekin “Gençlerimiz Eba Kafe projemiz ile internet ve bilgisayara daha kolay ulaşacak. Öğrenciler, günlük derslerini vakıf merkezimizden kendi tablet ve bilgisayarları  ile kolayca takip edebilecekleri gibi anlaşmalı internet kafeden de kontenjanlar doğrultusunda kolaylıkla derslerini takip edebilecekler.” Dedi.

Proje ortağı olan Akın İnternet Sorumlusu Tevfik Akın, "TÜGVA'nın çalışmalarını yakından beğeniyle takip ediyoruz. TÜGVA ile böyle bir dönemde gençliğin yararına yaptığımız bu proje ilçemize hayırlı olsun inşallah." dedi


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir