Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16542 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2019 - 08:46

ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Büyüt
Küçült
ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK

ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ


Giresun Belediyesi vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde acil ihtiyacı olan bölgelerin tespitini yapan belediye ekipleri biriken sorunların giderilmesi ve çözüme kavuşması adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni imar yolu açma çalışması yapılıyor. Erikliman Mahallesi 175 Nolu Sokak ile Gaziler Mahallesi 165, 166 Nolu Sokak’ları bir birinde bağlamak ve bölgedeki araç trafiğine alternatif yol açmak için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ayrıca Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da Hacısiyam Mahallesi Fatih Caddesi (Sazbeyi Bölgesi) güzergâhında da yeni bir alt yapı çalışmasına başlanıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; “Göreve geldiğimiz 3 aylık süre içerisinde şehrimizin birikmiş alt yapı sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalar başlattık. Hemşehrilerimizin istek ve taleplerini alıp önceden beri acil müdahale bekleyen noktaları tespit ederek hızlı bir şekilde müdahale ettik. Erikliman ve Gaziler Mahallemizde araç ve yaya trafiğinin rahatlaması adına yeni imar yolu açma çalışmalarımız sürüyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ile bölgenin yol sorunu giderilmiş olacak. Hacısiyam Mahallemiz de ise geçtiğimiz yıllardan süre gelen alt yapı sorununun giderilmesi için arkadaşlarımız çalışmaya başladılar. Olası aşırı yağışlarda meydana gelebilecek yağmursuyu ve sel taşkını gibi olaylardan bölgenin etkilenmemesi için 250 metrelik yeni bir hat çalışması yapıyoruz.”

“YENİYOL BÖLGESİNDE DÜZENLEME”

Erikliman, Gaziler ve Hacısiyam Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledikten sonra, araç ve yaya trafiğinin sorun olduğu Yeniyol bölgesine gelen ve burada yapılacak yeni çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şenlikoğlu; “Geçtiğimiz yıllarda yapılan yenileme çalışmalarında planlamalar eksik yapılmıştır. Bölge esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler ile bölgede yeni çalışmalar yapacağız. En büyük sorunlardan olan araç park yerleri ve dolmuş duraklarını yeniden düzenleyerek daha kullanışlı ve verimli hale getireceğiz. Yeniyol mevkii ile ilgili çalışmalarımıza kısa süre içerisinde başlayacağız’’ dedi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir