Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5447 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2012 - 18:51

Vali Dursun Ali Şahin'in Gaziler Günü Mesajı,

Büyüt
Küçült
Vali Dursun Ali Şahinin Gaziler Günü
Vali Dursun Ali Şahin'in Gaziler Günü Mesajı,

Vali Dursun Ali Şahin'in Gaziler Günü Mesajı,     Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanının verilişinin 91. yıldönümünde Gaziler Gününü ve Atamızın Giresun’a gelişinin 88. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.     Bugünün güçlü ve saygın Türkiye’sinin temelinde kahraman gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. Yok, edilmek istenen bir milleti, kanları ve canları ile dirilten, Türk’ün yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan ederek, vatan toprakları üzerinde bayrak dalgalandırmamızı şehit ve gazilerimize borçluyuz.     Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.   Şehitlik ve gazilik, milletimiz için onurların en büyüğü, şereflerin en yücesidir. Gazilerimizin ve şehit ailelerimizin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü sorunuyla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en hassas şekilde ilgilenmeye ve onlara layık oldukları kıymeti vermeye devam edeceğiz.   Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  
Şeref Ve Gaziler Günü Programı
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 88. Yıldönümü dolayısıyla yarın (19 Eylül 2012 Çarşamba) yapılacak olan program:     I.BÖLÜM: ATAPARK (09.00- 09.20)

1 .Çelenklerin sunulması (Vilayet, Garnizon Kom. Belediye Bask.) 2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 3.Günün anlam ve önemini belirten konuşma 4.Şiir 5.Liman sahasına hareket   II.BÖLÜM: LİMAN SAHASI (09.20-09.45)

1.Protokolün ve davetlilerin liman sahasında yerlerini alması 2.Belediye Başkanın konuşması 3.Halkoyunu gösterileri 4.Kaleden üç pare top atışı 5.Atatürk´ü temsil eden bayrağım iki mücahit refakatinde İl valisine teslim edilmesi 6.Yürüyüş korteji oluşturularak Atapark´ a hareket ve Belediye Binası önünde Halk Oyunları Ekiplerinin gösterisi 7.Yürüyüş kortejinin Gazi Cad. Bekirpaşa Yolunu takiben Millet Bahçesi´ne hareket.   III.BÖLÜM:MİLLET BAHÇESİ (10.15-10.45) 1-Merhum Dr .Necdet OTAMAN´ m tarihi konuşma metninin okunması 2-Ata´nın cevabı konuşma metninin okunması 3-Vali, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı tarafından Şeref Defterinin imzalanması. 4-Bayrağın izcilerden teslim alınarak yerine konulması   RESİM SERGİSİ: Can Akengin Sanat Galerisi (10.45-11.00)   Not: Havanın yağışlı olması halinde, tören alanına çelenklerin konmasına müteakip, programa Rektörlük eski binasında devam edilecektir.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir